Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Και οι κρίνοντες κρίνονται

Των Εφετών η Ακρότης είναι εδώ.
Και οι κρίνοντες κρίνονται, από των Εφετών την Ακρότητα, στο Πρόσωπο του οποίου αναφέρεται η θεσμική τους ιεραχία επίσημα, κατ΄άρθρο 87 του Συντάγματος το οποίο ορίζει την ανεξάρτητη λειτουργία τους, στο Ονομα της Αγίας & Ομουσίου & Αδιαιρέτου Τριάδος, καθιστώντας τους Λειτουργούς του Υψίστου, στο Ονομα & κατ΄εντολήν του οποίου αποφαίνονται.
Και τα λάθη μεν ανθρώπινα καθώς ουδείς αλάθητος ει μη μόνον ο Θεός, αλλά & τα "ουαί & υμίν τοις νομικοίς...." επίσης γεγραμμένα. Προσεύχεσθε αδερφοί & αδερφές για να σας δίνεται η Θεία φώτιση της ορθής κρίσης, που απονέμει Δικαιοσύνη στους αδικουμένους & έλεος στους αδικούντες.


  Αρθρο 87 Συντάγματος: (Ανεξαρτησία των δικαστών)

1. H δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία.

2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.
3. H επιθεώρηση των τακτικών δικαστών ενεργείται από δικαστές ανώτερου βαθμού καθώς και από τον Eισαγγελέα και τους Aντεισαγγελείς του Aρείου Πάγου, των δε εισαγγελέων από αρεοπαγίτες και εισαγγελείς ανώτερου βαθμού, σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου