Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Διακυβεύεται το φράξιμο της Πύλης της Ζωής

Ανάσταση ή θάνατος.
Μέσα στην σύγχυση & την νοητική πλάνη, πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι, σε αυτή την μάχη που όλα δείχνουν πως είναι η ώρα της, δεν διακυβεύονται μόνο η ζωή μας, η Πατρίδα μας, η αξιοπρέπειά μας. Πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο. Διακυβεύεται η ανάστασή μας, & η Ζωή μας στην αιωνιότητα. Διακυβεύεται το φράξιμο της Πύλης προς την Ζωή, της Αιωνιότητας, που μας άνοιξε ο Θεάνθρωπος Ιησούς, με τον δικό του θάνατο & την Ανάστασή του.
Το Σύνταγμα το οποίο κουρελιάζουν με πρωτοφανή ασυνήθιστη σφοδρότητα, έχει συνταχθεί στο Ονομα της Αγίας, Ομοουσίου & Αδιαιρέτου Τριάδας. Κουρελιάζοντάς το, ασελγούν προς τον ίδιο τον Υψιστο, που μας έχει παροτρύνει λέγοντας: "Μη φοβηθείτε αυτόν που μπορεί να σκοτώσει το σώμα, & μετά τίποτε άλλο δεν έχει να κάνει. Να φοβηθείτε αυτόν που μετά τον θάνατο του σώματος έχει την εξουσία να βάλει την ψυχή σας στην γέενα".
Και εγώ που τα γράφω φοβάμαι, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
"37 φύλασσε ἀκακίαν καὶ ἴδε εὐθύτητα, ὅτι ἐστὶν ἐγκατάλειμμα ἀνθρώπῳ εἰρηνικῷ· 38 οἱ δὲ παράνομοι ἐξολοθρευθήσονται ἐπὶ τὸ αὐτό, τὰ ἐγκαταλείμματα τῶν ἀσεβῶν ἐξολοθρευθήσονται. 39 σωτηρία δὲ τῶν δικαίων παρὰ Κυρίου, καὶ ὑπερασπιστὴς αὐτῶν ἐστιν ἐν καιρῷ θλίψεως, 40 καὶ βοηθήσει αὐτοῖς Κύριος καὶ ῥύσεται αὐτοὺς καὶ ἐξελεῖται αὐτοὺς ἐξ ἁμαρτωλῶν καὶ σώσει αὐτούς, ὅτι ἤλπισαν ἐπ᾿ αὐτόν."
Αλήθεια τι ήθελε ο Τσίπρας στην Βουλή αιφνιδιαστικά, νωρίς το απόγευμα σήμερα;
Στο σημείο αυτό, να θυμίσω δύο αναρτήσεις με τις οποίες περιγράφω πραγματικά περιστατικά με εκπληκτική ομοιότητα με την Βίβλο. H πρώτη αφορά τον Τσίπρα & η δεύτερη τον Σώρρα. http://iaktigas.blogspot.gr/2017/03/blog-post_25.html 

http://iaktigas.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html 
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου