Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Μια ανάσα πριν από το Ποθούμενο

Η καταστροφή της πόρνης. Το χάραγμα θα προκύψει ως ανάγκη από τους "καλούς"
Θέατρο επιχειρήσεων η όμορφη Ελλάδα μας. Ο ομφαλός του Πλανήτη, επιλέχθηκε από τον διάβολο προκειμένου να καταστρέψει τον Πλανήτη & να καθυποτάξει τους ανθρώπους.
Το τελευταίο δράμα της Ανθρωπότητας, κορυφώνεται με την επαπειλούμενη καταστροφή του Παγκόσμιου κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής, όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα.
Τεχνηέντως, μαύρα σημάδια σε λευκά χαρτιά ή λογισμικά ισολογισμών, εκφράζουν υπέρογκα χρηματικά ποσά, τα οποία υπάρχουν μόνο ως λογιστικά υπόλοιπα, ενώ είναι ανύπαρκτα στην πραγματική ρευστότητα των χρημάτων που κυκλοφορούν ανάμεσα στους ανθρώπους.
Τεχνηέντως εμφανίζεται η Ελλάδα να χρωστά πολλά τέτοια μαύρα σημαδάκια, & άρα τεχνηέντως βαστάζει την Παγκόσμια οικονομία-πόρνη στα χέρια της ενώ κυβερνάται από Κυβέρνηση της αριστεράς.
Το κόκκινο θηρίο ο Πρωθυπουργός της Χώρας το είπε ξεκάθαρα, ότι κάποιοι παίζουν με σπίρτα σε μπαρουταποθήκη.
Για φαντάσου ρε φίλε. Μα ποιοί είμαστε τέλος πάντων εμείς οι Ελληνες!!! Μέχρι & παράλληλο Τραπεζικό σύστημα φτιάξαμε με τους αριθμούς ΑΦΜ για περίπτωση ανάγκης. Βαρουφάκης τάδε έφη.
Το κόκκινο θηρίο λοιπόν βαστάζει την πόρνη, την γέμουσα βδελυγμάτων εκ της πορνείας & φαρμακείας αυτής.
Παρά τις προειδοποιήσεις περί μπαρουταποθήκης, οι δανειστές τον χαβά τους. Εμείς ανάγκη δεν έχουμε & πένθος δεν θα δούμε λένε.
Πήγε ο Πρωθυπουργός & συνάντησε τους Ρότσιλντ στο Παρίσι. Για επενδύσεις, ή εκδύσεις.
Αυτός ο κόκκινος Πρωθυπουργός, είναι πολύ ενημερωμένος. Πριν γίνει Πρωθυπουργός είχε πει σε συνέντευξή του: "Δεν συζητάμε τι θα συμβεί εάν επαληθευτεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Εμείς θα κάνουμε το πρόγραμμά μας". Ε αυτό θα κάνουν το πρόγραμμά τους.
Αφού η παλιοπόρνη έχει μεθύσει από το αίμα των βδελυγμάτων που πίνει & δεν καταλαβαίνει τίποτε, θα την κατακαύσουν, θα την ξεσκίσουν.
Δεν χρειάζεται εμείς οι υπόλοιποι τα θύματα να κάνουμε τίποτε από αυτά που λένε περί ανατροπής. Μόνοι τους οι λεγόμενοι επικυρίαρχοι με τις Τράπεζές τους, τα χρηματηστήριά τους, τα λόμπυ τους, τα καίνε όλα.
Στην Αμερική έβγαλαν Πρόεδρο έναν σάτυρο. Μπαχαλάκηδες παντού.
Η Ελλάδα πέθανε & όμως θα ζήσει. Και τότε; Ιδού πως θα γίνει.
Από εκεί & πέρα, θα κληθούμε όλοι εμείς οι καλοί, τα θύματα να δημιουργήσουμε το νέο, την Αμεσοδημοκρατία, όμως. Μέσα σε ένα γενικό χαμό, όπου όλα έχουν καταρρεύσει, τα σημαδάκια επάνω στα άσπρα χαρτιά, οι δείκτες στα λογισμικά, τα λογιστικά υπόλοιπα όλα, καθιστούν τα ρευστά χρήματα, άνευ αξίας, σκουπίδια παλιόχαρτα. Ακόμη & το χρυσάφι & οι πολύτιμοι λίθοι είναι άνευ αξίας, κανείς δεν γυρίζει να τους κοιτάξει. 
Και τότε θα προκύψει ως ανάγκη από τους καπελωμένους καλούς, το χάραγμα, προκειμένου να επιβιώσουν. Η Ελλάδα πρωτοπόρα & σε αυτό, δίνει την λύση. Ο Ελληνισμός με μορφή διεθνισμού, έρχεται να αγκαλιάσει τον Πλανήτη, προσφέροντας ολοκαύτωμα τους ανθρώπους στον διάβολο, τον Οφη τον Αρχαίο.
Το πιό πυχτό σκοτάδι & η πιό κρύα ώρα της νύχτας όμως, είναι λίγο πριν το χάραμα. Και όπου νάναι θα χαράξει.
Ιάκωβος Τίγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου