Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Με κατάργηση του Αυτοκεφάλου των Εκκλησιών, επιχειρεί να καθυποτάξει την Εκκλησία του Χριστού

Διά μέσου του Βαρθολομαίου & των συν αυτώ, οι αντίχριστες δυνάμεις επιχειρούν να καθυποτάξουν την Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, καταργώντας το Αυτοκέφαλο, & ορίζοντας "αρχηγό" στην θέση του Αρχηγού Ιησού Χριστού.
Με δέος & θλίψη παρακολουθεί ο Λαός του Θεού την έναρξη των εργασιών της Συνόδου στην Κρήτη, που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά & όλα δείχνουν ότι πρόκειται περί ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ, αφού προσβάλονται θεμελιώδη Δογματικά σημεία αναφοράς, που έχουν θεμελιωθεί στα Αίματα των Αγίων & του ιδίου του Αρχηγού της Πίστης Ιησού Χριστού.
Την ίδια ώρα, οι ενσυνείδητοι καθώς πρέπει κοσμικοί παράγοντες που χρόνια τώρα εναγκαλίζονται σφιχτά με τους ενσυνείδητους επίσης Ιεράρχες, μιλούν υπέρ της Ενότητας τάχα, την οποία επικροτούν.
Άλλο ένα σημείο των Εσχάτων Καιρών επαληθεύεται αφού μπαίνουν τα θεμέλια της Εκκλησίας της Ερήμου, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη.

Με το ψευδεπίγραφο ζητούμενο τάχα της Ενότητας των Ορθοδόξων Εκκλησιών, η οποία υπάρχει ούτως ή άλλως αφού όλοι έχουμε επικοινωνία πνευματική, & μετέχουμε στα Μυστήρια & την Λατρεία, επιχειρείται η κατάργηση του Αυτοκεφάλου των Εκκλησιών, το οποίο προκύπτει από τον ίδιο τον Χριστό, καθώς δεν άφησε Αρχηγό στην θέση του αλλά παραμένει ο ίδιος Αρχηγός της Εκκλησίας.
Αλλά & οι Απόστολοι, δεν θεώρησαν ποτέ κάποιον αναμεταξύ τους ως πρώτο, & από τότε θεσπίστηκαν οι Πρώτοι μεταξύ ίσων, διοικητικά & ουχί Πνευματικά.
Η Διοίκηση της Εκκλησίας δεν είναι ανθρώπινη αλλά εκ Θεού.
Κάθε Επίσκοπος είναι Αυτοκέφαλος & υπόλογος απέναντι στον Θεό, ίσος δε με τους άλλους συνΕπισκόπους του & εγκαλείται μόνον επί Πνευματικής εκτροπής από Σύνοδο. Ο Αρχιερέας είτε Αρχιεπίσκοπος είτε Πατριάρχης, λογίζεται ως Πρώτος μεταξύ ίσων & ουδεμία Πνευματική επιροή έχει στους άλλους Επισκόπους καθώς δεν λογίζονται ως υφιστάμενοί του Πνευματικά, αφού όλοι ορθοτομούν τον Λόγο του Θεού, αλλά μόνον Διοικητικά & αυτό με φειδώ.
Δεν αρέσει όμως αυτό .στις αντίχριστες δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον Λόγο & να εκτρέψουν την Χάρη από τους Πιστούς, όμως εις μάτην, δημιουργώντας για πρώτη φορά Προϊσταμένους & υφισταμένους Επισκόπους, οι οποίοι θα υπακούουν στα κελεύσματα μιας ελεγχόμενης Ιεράς Συνόδου, η οποία θα καθοδηγείται από τα κέντρα εξουσίας του & των αντίχριστων.
Πρωτοφανή & πρωτάκουστα Αποκαλυπτικά γεγονότα ζούμε, με έναρξη την ημέρα της Εορτής της Πεντηκοστής & του Αγίου Πνεύματος, του τρίτου Προσώπου του Τριαδικού Θεού, του ονομαζόμενου & Παράκλητου.
Σωτήριον έτος 2016. Η απολύτρωσή μας είναι κοντά.
Ιάκωβος Τίγκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου