Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τρομοκράτες: πράκτορες αυτονομημένων παράλληλων μυστικών υπηρεσιών

Καθήκον κάθε εξουσίας που βρίσκεται σε κρίση είναι η κατασκευή μιας απειλής, από την οποία η κρατική εξουσία αναλαμβάνει εργολαβικά να «προστατεύσει» την κοινωνία, ψαλιδίζοντας τις ελευθερίες της. Γιατί δεν υπάρχουν «παροχές υπηρεσιών» χωρίς κόστος…

 Οι πληρωμένοι φονιάδες δήθεν Τζιχαντιστές, χρηματοδοτούμενοι από εκείνες τις αντίχριστες δυνάμεις του Πλανήτη που απεργάζονται το χάος, επαναλαμβάνουν το σχέδιο της γενοκτονίας των Εβραίων από τους ΝΑΖΙ, που οι ίδιοι οι ηγέτες Εβραίοι εκπόνησαν, ώστε να προκαλέσουν την συμπάθεια του κόσμου, η οποία οδήγησε στην επανασίσταση του Κράτους του Ισραήλ το 1948.
Ετσι λοιπόν, στρέφουν τους φονιάδες & πάλι ενάντια στους Λαούς τους, οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των Λαών, με στόχο την πρόκληση του απόλυτου χάους, που θα οδηγήσει μαζί με την οικονομική καταστροφή που επίσης οι ίδιοι προκαλούν, & όσα άλλα πολέμους, φυσικές καταστροφές, κατεργάζονται στα άρρωστα μυαλά τους, στις συνθήκες εκείνες που θα αναγκάσουν τους ανθρώπους, να ζητήσουν το χάραγμα της Αποκάλυψης, ώστε να επιβιώσουν & να νοιώθουν ασφαλείς, κάτω από την ομπρέλα δύο προσώπων, που θα αναλάβουν την Ηγεσία του Πλανήτη.
Οσο για τα σημερινά όργανά τους, τους σημερινούς χρηματοδότες εγκληματιών, & οικονομικούς καταστροφείς, θα έχουν την ίδια τύχη που είχαν οι κουκουλοφόροι δοσίλογοι των ΝΑΖΙ, όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν.
Τις παραπάνω δικές μου απόψεις έρχεται να επιβεβαιώσει, με  άλλο ένα εύστοχο άρθρο του, ο Καθηγητής Κλεάνθης Γρίβα, ένας άνθρωπος άκρως ανιδιοτελούς, με τον οποίο είχα την τιμή να συνομιλήσω διά ζώσης, πριν από χρόνια, επί διαφόρων θεμάτων. Αξίζει τον κόπο να διαβαστεί.
 ". Η τρομοκρατία ως μέσο άσκησης πολιτικής εφαρμόζεται είτε αμέσως, με τη δράση πρακτόρων των αυτονομημένων παράλληλων μυστικών υπηρεσιών,είτε εμμέσως, με την «τηλεκατεύθυνση» διαφόρων ατόμων ή ομάδων που έχουν δήθεν «αντικρατικό» προσανατολισμό."
Διαβάστε εδώ.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου