Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλογές υπό το πρίσμα του Θεανθρώπου

Ποιό είναι το θέλημα του Θεού;
 Πολλοί ρασοφόροι & πολίτες θρησκευόμενοι μιλούν για τις εκλογές & κάνουν & τις προτάσεις τους γενικά & αόριστα, προτρέποντας τον κόσμο, να ψηφίσει εκπροσώπους Πιστούς.
Εχω πει πολλές φορές ότι αυτό που σήμερα λέγεται "Εκκλησία" ως όλον είτε του νέου είτε του παλαιού ημερολογίου, δεν εκφράζει στην πράξη, την εξ΄ορισμού αντισυστημική διδασκαλία του Θεανθρώπου Χριστού, ο οποίος μίλησε για τους Αρχοντες του κόσμου τούτου από τότε πριν από 2000 χρόνια με απαξιωτικά λόγια.
Εχω πει επίσης ότι κάθε Λαός είναι άξιος των ηγετών του.
Σήμερα οι υποψήφιοι όλων των βαθμίδων, μας επιβάλονται χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα καθορισμού από εμάς τον Λαό των υποψηφίων εκπροσώπων μας.
Επί πλέον σήμερα καλούμαστε να δώσουμε συγκατάθεση, λευκή επιταγή για την ζωή μας, μέσα από διαβλητές & κατοχικές διαδικασίες.
Αναφέρεται στην Αγία Γραφή, ότι οι Αρχοντες είναι δοσμένοι από τον Θεό & οι εξουσίες τους επίσης απορρέουν από τον Θεό, το θέλημα του οποίου είναι, η αυτοδιοίκηση των ανθρώπων & η συγκρότηση των κοινωνιών τους σύμφωνα με το θέλημά του, με αγάπη προς τον πλησίον, σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δικαιοσύνη.
Εχει αναφερθεί επίσης σε περιστατικό ότι ο Θεός που δίνει τους Αρχοντες, είπε στους ανθρώπους ότι δεν θα τους δώσει ηγέτες της προκοπής αλλά τυράννους διεφθαρμένους γιατί αυτό τους άξιζε, τέτοιοι που ήταν. Αυτό σε συνάφεια με τον λόγο του επίσης που λέει ότι πρώτα πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι & μετά τα Βασίλεια & οι Βασιλείς.
Για να μεταφέρουμε όλα αυτά στην σημερινή πραγματικότητα, βλέπουμε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγινε μια χοντρή & άνευ προηγουμένου γενοκτονία στην Ελλάδα, συνειδητή & σκόπιμη, που στόχο έχει την εγκαθίδρυση της λεγόμενης Νέας Τάξης πραγμάτων, της οποίας αποκαλύπτεται μόνο το ένα σκέλος της φασιστικής & τυραννικής εξουσίας ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αποκρύβεται επιμελώς το άλλο σκέλος, του  δήθεν εκδημοκρατισμού ενάντια στην Νέα Τάξη, με πραγματική Λαϊκή κυριαρχία, αλλά χωρίς δικλείδες ασφαλείας που θα αποκλείουν μιά εσωτερική χειραγώγηση, που θα οδηγήσει στην απώλεια με την βία της ελεύθερης βούλησης των ανθρώπων, την οποία οικειοθελώς θα παραχωρήσουν.
Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος, άραγε τι είδους ελεύθερη κοινωνία θέλουν σήμερα οι άνθρωποι & με ποιές αξίες, την ελευθερία για παράδειγμα της έκφρασης κάθε σεξουαλικής διαστροφής, όπως η ομοφυλοφιλία, ο τρανσεξουαλισμός, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία;
Και βέβαια ένα σωρό ζητήματα τα οποία δεν είναι επί του παρόντος όπως η ευθανασία, η εξωσωματική γονιμοποίηση, οι μονογονικές οικογένειες, η πολύπλοκη δωρεά οργάνων, η κλωνοποίηση, η στείρωση, κλπ.
Πως δηλαδή κατανοούν την Αλήθεια σήμερα οι άνθρωποι.
Στο κεντρικό σύνθημα των ΑΝΕΛ, αναφέρεται το "Αναγκαίο Καλό". Πολύ εύστοχα οι ΑΝΕΛ μας προϊδεάζουν για "την επιβολή του Καλού", κάτι το οποίο είναι αντίθετο με την διδασκαλία του Θεανθρώπου, ο οποίος πάνω από όλα έβαλε την ελευθερία της Βούλησης.
Οσο υπεύθυνοι είναι οι Κυβερνώντες για τους θανάτους που συνέβησαν & που θα συμβούν εξ΄αιτίας της άρρωστης πολιτικής τους, άλλο τόσο συνυπεύθυνοι είναι & οι σημερινοί επίδοξοι διεκδικητές της εξουσίας, οι οποίοι τέσσερα χρόνια τους νομιμοποίησαν, στην Βουλή, κάνοντας αντιπολίτευση, ενώ θα μπορούσαν να έχουν αποχωρήσει από το πρώτο μνημόνιο & να τους έχουν αφήσει, να αυτοεξευτελίζονται νομοθετώντας μόνοι τους. Πόσο θα άντεχαν; μιά εβδομάδα; δυό εβδομάδες; ένα μήνα; δύο μήνες; Παραπάνω δεν θα άντεχαν, θα είχαν σφαχτεί μεταξύ τους & θα είχαμε ξεμπερδέψει από δαύτους.
Δεν το έκαναν όμως επειδή ήθελαν να φτάσουν τα πράγματα εδώ, ώστε να δρομολογήσουν τις εξελίξεις του "Αναγκαίου Καλού", οδηγώντας τους ανθρώπους στην πλήρη σκλαβιά.
Δεν μπορεί λοιπόν ένας Ακτιβιστής Χριστιανός, ένας ακτιβιστής επίδοξος μαθητής της αντισυστημικής διδασκαλίας του Θεανθρώπου, να μετέχει σε αυτές τις διαδικασίες της διαβλητότητας & της διαπλοκής, καθώς διαπράτει αμαρτία, ενάντια στο θέλημα του Θεού.
Από την πλευρά της η επωνομαζόμενη "Εκκλησία της Ελλάδας" αγκάλιασε με φαρδιές αγκάλες το σύστημα ενάντια στο θέλημα του Θεού, ενώ μπορούσε, με την τεράστια δύναμη που διαθέτει, από Αμβωνος, επίσημα, με φλογερά κυρήγματα, να έχει ρίξει τους προδότες, καλώντας τους πιστούς να απέχουν από κάθε πληρωμή επωνίδιστου φόρου, ακόμη & απειλώντας με αφορισμούς & επιτήμια, προστατεύοντας έτσι τον Λαό του Θεού. Δεν το έκαναν. Θα μπορούσαν να έχουν επιβάλει αυτοί το σύστημα ανάδειξης υποψηφίων, μέσα από τον Λαό, όπως γινόταν με την ανάδειξη των διάφορων βαθμίδων της Ιερωσύνης τους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους στις κοινωνίες κοινοκτημοσύνης που είχαν, & λειτούργησαν μιά χαρά. Ηξεραν λοιπόν τον τρόπο αλλά τον κατήργησαν ακόμη & στους κόλπους τους.
Οποιος λοιπόν θεωρεί τον εαυτό του ακτιβιστή επίδοξο μαθητή της διδασκαλίας του Χριστού, & είναι "Αγορασμένος από τον κόσμο τούτο" με το Αίμα του Θεανθρώπου, δεν μπορεί να μετέχει σε διαδικασίες ενάντια στο θέλημα του Θεού & θα πρέπει να απέχει.
Η Εκκλησία ως φορέας του Λόγου του Χριστού, θα έπρεπε "Νόμω κρατούσης Εκκλησίας" & όχι Πολιτείας, να προβάλει τον Λόγο & όχι να σφιχταγκαλιάζεται με το σύστημα της τυρρανίας.
Επειδή θα αναρωτηθεί κάποιος: & τι θα γίνει αν όλοι σε μια τέτοια περίπτωση απείχαν; Θα απαντήσω: Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο, γιατί αυτό θα σήμαινε, ότι άλλαξαν οι άνθρωποι & άρα μπορούν να αλλάξουν & τα Βασίλεια & να δρομολογηθούν οι διαδικασίες εκείνες, που θα καθιστούσαν εν δυνάμει όλους μας, διαχειριστές της εξουσίας, με απόλυτα δημοκρατική συμμετοχή στην λήψη των αποφάσεων, κατά τα πρότυπα των Αρχαίων Ελλήνων, & χωρίς κίνδυνο εσωτερικής χειραγώγησης & εκτροπής. Είναι αυτό που θα γίνει στο τέλος. Οχι όμως τώρα άμεσα.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου