Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Το σχέδιο "Πύξ Λάξ"

Αποπομπή με τις κλωτσιές

Σε εξέλιξη & σύντομη εφαρμογή βρίσκεται για πολλούς το σχέδιο "Πύξ Λάξ".


«πύξ-λάξ», δηλαδή με γροθιές και κλωτσιές, φράση που χρησιμοποιείται κυρίως για τον τρόπο αποπομπής κάποιου. Είναι αρχαιοελληνική φράση, μόνο που τότε το αντίστοιχο ρεπερτόριο είχε περισσότερες ενέργειες: γνύξ, πύξ, λάξ, δάξ : με γονατιές, γροθιές κλοτσιές και δαγκωνιές.
Το ζήτημα "δημοκρατία" με εκλογές, μπαίνει πλέον σε εισαγωγικά & σύντομα οι Λαοί του κόσμου, πρωτοστατούντος του Ελληνικού, θα δείξουν τον δρόμο για την εγκαθίδρυση της αληθινής συμμετοχικής Δημοκρατίας με κληρωτούς αντιπροσώπους με περιορισμένη χρονική διάρκεια & δυνατότητα ανά πάσα στιγμή απομπομπής τους, & τιμωρίας τους σε περίπτωση της όποιας ατασθαλείας.
Ενα γερό Πύξ Λάξ πρόκειται να δεχθούν σύντομα οι άθλιοι της ολιγαρχίας, που έχουν το θράσσος & κοκορεύονται, ότι έχουν εντολές πλειοψηφίας.
Ολο & περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποίησαν, ότι αυτό που μας έμαθαν από την γέννα μας ότι είναι η Δημοκρατία, είναι ένα σάπιο σύστημα, για να βρίσκουν δουλειά οι διάφοροι τυχοδιώκτες σε όλα τα επίπεδα.
Οι εκλογές με αποκορύφωμα αυτές σε δυό μέρες, είναι ένα φιάσκο που υποτιμάει την νοημοσύνη των συμμετεχόντων σε αυτές ψηφοφόρων, αφού όλα είναι προδιαγεγραμμένα, με στημένους υποψήφιους & κόμματα, με διαβλητά συστήματα εκλογής με τον μηχανισμό του κατοχικού κράτους, & την εταιρεία του Βγενόπουλου που θα επεξεργαστεί τα αποτελέσματα, ότι θέλουν βγάζουν.
Με σωρεία δεσμεύσεων απαγορευτικών για την έκφραση των ψηφοφόρων, όπως αυτή της έκφρασης γενικής αποδοκιμασίας, της επιλογής υποψηφίων της δικής τους προτίμησης, των διάφορων μπόνους που καθιστούν μειοψηφίες αφεντικά πλειοψηφιών, καλούν λέει τους ψηφοφόρους να πάνε να ασκήσουν το ύπατο δικαίωμα της ψήφου, που τους καθιστά δήθεν αφεντικά στον τόπο τους. Στην ουσία καλούν τους ψηφοφόρους να πάνε να τους δώσουν λευκή επιταγή, την ζωή τους παρακαταθήκη & χωρίς δυνατότητα ανάκλησης.
Αυτό το καθεστώς της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, το έχουν αντιληφθεί πλέον, οι άνθρωποι & ετοιμάζονται για την εφαρμογή του Μεγάλου Πύξ Λάξ με την βία & την εγκαθίδρυση του Νέου Κόσμου, όπως περιγράφηκε.
Ο γράφων θα είναι συμμετέχων σε αυτή την τάση του Πύξ Λάξ. Επειδή όμως δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας, ώστε αυτό να μην καπελωθεί, από εσωτερική χειραγώγηση, η οποία θα οδηγήσει τους ανθρώπους με την βοήθεια της τεχνολογίας σε μιά επίπλαστη νέου τύπου "ελευθερία", που στην ουσία θα είναι η μέγιστη σκλαβιά μετατρέποντας τους ανθρώπους σε νούμερα, εάν αυτό συμβεί τότε θα είμαι απέναντι & με τις όποιες συνέπειες εκατέρωθεν.
Ας γράψουμε ιστορία λοιπόν. Το παλιό πεθαίνει & το Νέο γεννιέται.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου