Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ανθρωπος μυστήριο;


Τι παιχνίδια παίζονται;
Εμφανίστηκε λέει στην Νορβηγία άνας άνθρωπος χωρίς όνομα, που δεν τον αναζήτησε επί μήνες κανείς!!! 
Ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο Νοσοκομείο του Οσλο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα!!!


Δεν έχει όνομα, δεν θυμάται τίποτα για τη ζωή του και δεν τον αναζήτησε κανείς σχεδόν τέσσερις μήνες!

Αποκαλεί τον εαυτό του John Smith. Βρισκόταν σε κώμα από τον Δεκέμβριο. Δεν θυμάται τίποτα για τον εαυτό του, ούτε καν το πραγματικό του όνομα. Το μόνο που γνωρίζουν οι γιατροί για τον «μυστηριώδη άντρα», όπως τον αποκαλούν, είναι πως έφτασε στο νοσοκομείο του Όσλο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα ενώ εντόπισαν πως είχε κάνει χρήση ενός κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών.
Ο άγνωστος άνδρας μιλάει αρκετές γλώσσες ενώ καταλαβαίνει ακόμα περισσότερες. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως είναι Τσέχος.
Ωστόσο το τρομερό της υπόθεσης είναι πως κανένας δεν τον έχει αναζητήσει τόσο καιρό ενώ οι έρευνες των Αρχών αποβαίνουν άκαρπες. Κανείς δεν γνωρίζει αυτό τον άνθρωπο. Οι γιατροί, μάλιστα, αστειεύονται λέγοντας πως «θα μπορούσε να είναι από άλλο πλανήτη».
Ο ίδιος, που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις 15 Δεκεμβρίου, τονίζει στη Mail: «Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι εγκληματίας παρόλο που θα το ευχόμουν. Αν ήμουν εγκληματίας θα είχαν βρει ποιος είμαι».
Επίσης, τόνισε: «Όταν ξύπνησα είδα μία νοσοκόμα στο πλάι μου. Αφού δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε της ζήτησα να μιλήσει στα αγγλικά. Δεν θυμόμουν τίποτα. Ήταν αστείο όταν μου ζήτησε να της πω το όνομά μου και δεν το θυμόμουν».
Ολα αυτά βέβαια που διαβάζουμε στο άρθρο από το πενταπόσταγμα, είναι εξόχως περίεργα & δημιουργούν πολλά ερωτηματικά. Πως είναι δυνατόν με την υπερσύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουμε σήμερα, που είναι καταγεγραμμένα τα πάντα για τους πάντες, να μην είναι δυνατόν να βρεθεί η ταυτότητα ενός ανθρώπου & μάλιστα μορφωμένου, αφού γνωρίζει αρκετές γλώσσες.
Εάν το άρθρο είναι αληθές, κάποιος σπάει πλάκα μαζί μας, όπως με το "χαμένο αεροπλάνο", που μόνον χαμένο δεν είναι. Πολλά περίεργα, τα οποία σύντομα θα αποκαληφθούν.
Ιάκωβος Τίγκας.
http://www.pentapostagma.gr/2014/04/%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%81.html#.U0bwMqLQ4Tl 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου