Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

"Εν αναμονή, του εκ Θεού ταρακουνήματος", παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, από την έδρα του αναπληρωτή καθηγητή Νομικής, του Δ.Π. Θράκης.

 Θα είναι Μεγάλο το Ταρακούνημα αφορισμένα βδελύγματα.




Παραίτηση Βαθιωτη.
<εν αναμονή του εκ Θεού ταρακουνηματος, αποφάσισα εγώ να τους ταρακουνησω>.
Καλεί όλους σε παραιτήσεις.
Άρχισε η μεγάλη έξοδος. <εξελθε ο λαός μου εξ αυτής, για να μην συγκοινωνησετε με τις αμαρτίες της, και να μην λάβετε από τις πληγές της>
Του απαγόρευσαν μετά από ανώνυμη καταγγελία, να διεξάγει το μάθημα, περί της απαραίτητης συναίνεσης στους επικίνδυνους μαζικούς εμβολιασμούς.
Την παραίτησή του on air στον Focus FM προανήγγειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης.
«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.
Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», δήλωσε ο κ. Βαθιώτης κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Μποτίτση.
«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.
«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, άσχημες παρενέργειες & μεταλλάξεις, παρατηρούνται, άμεσα συνδεόμενοι με τα φρικτά σκευάσματα mRNA, την παράθεση των πρώτων μακάβριων στοιχείων, έχουμε από τον κ. Κλεάνθη Γρίβα ψυχίατρο.

Ακούστε το ηχητικό του κ. Βαθιώτη & δείτε τα πρώτα μακάβρια στοιχεία, από τον κ. Κλεάνθη Γρίβα στους παρακάτω συνδέσμους.
ΒΟΜΒΑ! Παραίτηση Κωνσταντίνου Βαθιώτη ON AIR στον Focus FM από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης// Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι.

ΕΜΒΟΛΙΑ-FRANKENSTEIN: 59 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 29 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ Κλεάνθης Γρίβας 18 Ιανουαρίου 2021 
 
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας 
Υ.Γ.
Συνεχίστε να α π ε ι λ ε ί τ ε-τρομοκρατείτε τους Έλληνες πολίτες ότι α) μέχρι να βγει το εμβόλιο, εκείνοι δεν θα ξαναβγούν έξω ελεύθερα και β) αν δεν δεχθούν να εμβολιασθούν, θα υποστούν κοινωνικό αποκλεισμό και θα δείτε ότι τελικώς θα πέσετε οι ίδιοι μέσα στον λάκκο που μας ανοίγετε (πρόκειται για το "φαινόμενο μπούμερανγκ", ενδημικό στις λοξοδρομημένες δηλητηριώδεις παγίδες). Τρεις οι εκδοχές: Ή είστε παντελώς άσχετοι ή είστε ημιμαθείς ή εκβιάζεστε από τον "αόρατο μαριονετίστα", ώστε να υλοποιήσετε κακήν-κακώς το σατανικό σχέδιό σας. Από πλευράς Ποινικού Δικαίου είστε φρικτά έκθετοι και παίζετε το κεφάλι σας κορωνα-ιό/γράμματα."
Κωνσταντίνος Βαθιώτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου