Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Τι σχέση έχουν αυτοί οι δυό;

Παίζουνε το παιχνίδι του Διαβόλου. Εχουν όμως κοντά ποδάρια.
Τι σχέση έχουν αυτοί οι δυό;
Κανείς δεν είναι χρεωμένος, κανείς δεν χρωστάει τίποτε. Δεν υπάρχει χρέος. Με αυτά που κάνουν, οι οπαδοί του Σώρρα, εκτός των άλλων υπηρετούν το σύστημα αφού ουσιαστικά αναγνωρίζουν το ψεύτικο χρέος, που κανείς γνήσιος επαναστάτης δεν αναγνωρίζει & ζητάει έννομα δικαιώματα από το Κράτος & τα αποκτάει, κάνοντας χρήση, & του Πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, μεταξύ των άλλων, & των εκθέσεων των Ανεξάρτητων Εμπειρογνωμώνων του ΟΗΕ.
Οι Ινδοί αρνούμενοι να πληρώσουν φόρους, έδιωξαν τους Αγγλους. Αυτοί καλούν με ψέμματα τους Ελληνες να ξεχρεώσουν ανύπαρκτα χρέη από ανύπαρκτα χρήματα. Γι αυτό παίζουν το παιχνίδι του Διαβόλου.
Εάν είχα 600 δις δολλάρια, δυνάμενα να ρευστοποιηθούν, δεν θα τα κατέθετα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, & να παραμυθιάζω μετά τον κόσμο, ότι δεν έχω πρόσβαση τάχα, αλλά θα άνοιγα δική μου Τράπεζα. Ο Κωσκοτάς, την άνοιξε με πολύ λιγότερα, & θα έκανα μια απλή διαίρεση. 600 δις διά του αριθμού των δικαιούχων Ελλήνων. Στην συνέχεια θα τους καλούσα με το ΑΦΜ τους να έρθουν να εισπράξουν. Απλή λογική.
Μέχρι ότι διαθέτουν μύστες λένε, που φτιάχνουν χρυσάφι, από το φως του ήλιου, & πούλησαν εξωγήινη τεχνολογία στους Αμερικάνους.
Κόψτε τις μαλακίες λοιπόν αρκετά σας ανεχθήκαμε.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου