Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Και ξαφνικά,...όλοι οι Ανθρωποι συνομήλικοι

Τελική Ευθεία
Τελική ευθεία στην ανεμοπορία, λέγεται το τελικό στάδιο των μη αναστρέψιμων διαδικασιών προσγείωσης, λόγω έλειψης κινητήρα.
Η Ανθρωπότητα πλέον έφτασε στην τελική της ευθεία. Και δυστυχώς από κάτω δεν υπάρχει αεροδρόμιο, & το χειρότερο δεν υπάρχει ούτε χορτολίβαδο. Υπάρχουν απόκρημνα βράχια.
Η πρόσκρουση είναι θέμα πλέον χρόνου, καθώς η Τελική Ευθεία κρατάει μόνο λίγα λεπτά.
Εμείς όλοι που φωνάζαμε τόσα χρόνια για την λάθος αυτήν πτήση, αλλά & οι άλλοι που οδήγησαν το σκάφος της Ανθρωπότητας στα βράχια, πλέον όλοι μα όλοι, είμαστε συνομήλικοι, μικροί & μεγάλοι, μορφωμένοι & αμόρφωτοι, πλούσιοι & φτωχοί Δίκαιοι & άδικοι, όλοι.
Και ο καθένας από το μετερίζι του, είτε αυτό είναι το ταμπούρι της Δικαιοσύνης, είτε το βιλαέτι της διαφθοράς & της σήψης, έτσι θα συνεχίσουμε για τα επόμενα λίγα λεπτά.
Και ανάλογα με τα έργα ενός εκάστου, το πόσο του κόβει η γκλάβα του, την προαίρεσή του, τις ευκαιρίες ή ατυχίες του, θα καθοριστεί & το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης.
Τώρα πλέον είναι αργά. Κάποιοι από αυτούς που οδήγησαν στα βράχια, είτε δεν τα βλέπουν ακόμη, είτε νομίζουν ότι θα ξεφύγουν με κάποιο τρόπο την τελευταία στιγμή.
Εμείς που τα βλέπουμε συνεχίζουμε να τους το λέμε για να τους προετοιμάσουμε.
Από αυτήν την πρόσκρουση στα βράχια θα χαθούν πολλοί. Θα υπάρξουν όμως & επιζώντες.
Αυτοί οι επιζώντες μετά, θα προσπαθήσουν ξανά να επαναλάβουν την πτήση, χωρίς GPS. Αυτήν την φορά όμως θα κρατήσει λίγο γιατί δεν θα υπάρχει GPS, & θα έχει την ίδια & χειρότερη κατάληξη.
Μετά οι άνθρωποι θα βάλουν το σωστό GPS & θα πάει καλά. Μέχρι τότε.....κουράγιο σε όλους.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου