Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Invictus Games Εγώ είμαι ο Κυρίαρχος της μοίρας μου, Εγώ είμαι η θέλησηINVICTUS GAMES I AM THE MASTER OF MY FATE" I AM WILLΠολλά τα μηνύματα, πολλοί & οι συμβολισμοί.
Τον Σεπτέμβριο του 2014 πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά στο Λονδίνο, μια διεθνής αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων που έχει το στυλ μιας παραολυμπιάδας, της οποίας εμπνευστής ήταν ο πρίγκηπας Χάρι.
Την ιδέα αυτή την υιοθέτησε ο  πρίγκηπας Χάρι, (μόνος του άραγε;)όταν το 2013 παρακολούθησε στο Κολοράντο έναν αγώνα ανάμεσα στην Βρεττανική ομάδα και την αντίστοιχη των Η.Π.Α. βετεράνων στρατιωτών με αναπηρία  και θέλησε να φέρει την ιδέα ενός παρόμοιου διεθνούς αθλητικού γεγονότος,  στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Έτσι στις 6  Μάρτιου του 2014 ο πρίγκηπας Χάρι κατάφερε  (με την υποστήριξη του αδερφού του Ουίλλιαμ-WilliAm της γυναίκας του Κέητ, και του δημάρχου του Λονδίνου)  να αναγγείλει την πραγματοποίηση για πρώτη φορά στο Λονδίνο αυτό το είδος  των αγώνων, όπου θα συμμετείχαν βετεράνοι στρατιώτες από διάφορες χώρες, με κινητικές, οπτικές ή διανοητικές αναπηρίες, αγωνιζόμενοι σε διάφορα αθλήματα.
Οι αγώνες αυτοί καθιερώθηκαν παγκοσμίως με το όνομα "Invictus Games". Η λέξη "invictus" είναι Λατινική λέξη και σημαίνει ΑΝΙΚΗΤΟΣ, αήττητος, αδιαφιλονίκητος, αδούλωτος, ανυπότακτος.
Οι πρώτοι αγώνες "Invictus Games" πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο 2014 στο Λονδίνο και συμμετείχαν 14 έθνη. Οι αγώνες Invictus Games καθιερώθηκαν και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, εκτός από το 2015 που δεν πραγματοποιήθηκαν.
Φέτος το 2016 έγιναν στο Ορλάντο των Η.Π.Α. από τις 8-12 Μαίου και συμμετείχαν 15 έθνη. Ενώ  του χρόνου το 2017 θα φιλοξενηθούν από την χώρα του Καναδά, στο Τορόντο από τις 26-30 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχουν 16 έθνη.
Το αξιοσημείωτο με τους αγώνες αυτούς, εκτός όλων των άλλων, είναι και η ονομασία των αγώνων αυτών "INVICTUS GAMES" όπου από τις δύο αυτές λέξεις "INVICTUS GAMES" τονίζονται με κίτρινο χρώμα μόνον τα γράμματα "I AM", όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε..
Το ακόμη πιο αξιοπερίεργο είναι ότι, στο πρόσθιο μέρος των μεταλλίων αντί να αναγράφεται εμφανώς η ονομασία των αγώνων "INVICTUS GAMES", αναγράφεται  ΜΟΝΟΝ το "I AM" και περιμετρικά η φράση: "I AM THE MASTER OF MY FATE", που σημαίνει: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΟΥ».
 Μάλιστα δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, όταν πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες αυτοί στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2014, τα πάντα στο Λονδίνο, ακόμη και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχαν διακοσμηθεί και φωταγωγηθεί με την ονομασία των αγώνων αυτών και ιδιαίτερα με το "I AM - INVICTUS" όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.
Θα έλεγε κανείς, πως με όλα αυτά και ιδιαίτερα με το λογότυπο αυτό, θέλουν να μας περάσουν ένα σαφέστατο μήνυμα. Και το μήνυμα που θέλουν να μας περάσουν δεν είναι άλλο από το "I AM - INVICTUS". Δηλαδή, «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ» και είμαι «ΑΝΙΚΗΤΟΣ».  
Και επί πλέον το μήνυμα του τονισμού του ΕΓΩ, αφού Εγώ & ο καθένας, είμαι ο Κυρίαρχος της μοίρας μου.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι το συνθετικό Will  που σημαίνει θέλω, θέληση συνδυαστικά με το I am είμαι που συνθέτουν το όνομα του Δούκα του Καίμπριτζ, William του Ε.
Το κείμενο είναι αποσπάσματα από την ιστοσελίδα   http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4865
Και βέβαια υπάρχουν πολλές πληροφορίες & εικόνες στο διαδύκτιο περί  "INVICTUS GAMES".
Δεν ξέρω εάν ισχύουν αυτά που λέει ο π. Μάξιμος & εάν πράγματι το πρόσωπο του αναμενόμενου «ερχόμενου εν τω ιδίω ονόματι» τον οποίο θα δεχθούν οι άνθρωποι σύμφωνα με την Ευαγγελική ρήση, είναι αυτό του Δούκα του Καίμπριτζ ή είναι παραπλανητικό, προκειμένου να στρέψει την προσοχή μας εκεί, πάντως τα μηνύματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι σαφέστατα & ταυτόσημα του εγωισμού, & της υπερφυαλότητας, χαρακτηριστικά που δεν τιμούν ούτε τον φέροντα, ούτε τους υιοθετούντες αυτά, & είναι τα κυρίως υπεύθυνα των δεινών που σήμερα υφιστάμεθα όλοι & ο κόσμος όλος, καθώς συνθέτουν την Μεγάλη Αποστασία & από το πνεύμα της αυτογνωσίας του Σωκράτη & των Αρχαίων Ελλήνων, που τόσο πολύ με αστεία μυθεύματα, έχει διαστρεβλωθεί, αλλά & από το Πνεύμα του Θεού, της μετριοφροσύνης & ταπείνωσης & αυτάρκειας, που επίσης έχει διαστρεβλωθεί.
Και βέβαια δεν θα συμφωνήσω με την θεώρηση του π. Μάξιμου, περί παραίτησης, η οποία κατά καιρούς έχει εκδηλωθεί, από τις δραστηριότητες της ζωής & της αναπαραγωγής, αλλά με μια άλλη θεώρηση, της επιφυλλακτικότητας, της αυτοσυγκράτησης, της εγρήγορσης & των Αγώνων μέχρι τέλους, όπως άλλωστε & η Εκκλησία του Χριστού παραμένει επίσης μέχρι τέλους, καθώς η ζωή συνεχίζεται & μετά το τέλος του κόσμου τούτου, όχι άϋλα & αιθέρια σε σύννεφα καθώς εκεί πετάνε οι αιθεροβάμωνες  & οι ανεμοπτεράδες, αλλά με σάρκα & οστά & ύλη, εμφορούμενη από το Πνεύμα του Θεού. Αυτό είναι σαφέστατο.
Και επειδή είμαι ακτιβιστής εκ φύσεως, έτσι γεννήθηκα δηλαδή, αυτό το   I Am που ζητάει υποταγή ψυχής, το έχω ζήσει πολλές φορές & τελευταία πολύ έντονα.
Αυτή είναι & η ουσία του χαράγματος της Αποκάλυψης με τον αριθμό 666 χξς, τον οποίο επίσης βγάζει ο λεξάριθμος του ονόματος του Δούκα του Καίμπριτζ William Ε σε τρεις γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά & Εβραϊκά.
Will.I.Am  λοιπόν μόνο που εμείς μάγκα σε κάθε περίπτωση δεν θέλουμε & θα καταργήσουμε τέτοιου είδους θελήσεις με την βοήθεια πάντα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού του Υιού του Θεού & του Ανθρώπου όστις μας έχει αγοράσει πανάκριβα, με το Σώμα & το Αίμα του. Και κανείς δεν διαθέτει το τίμημα για εξαγορά κανενός αγορασμένου, εκτός εάν ο ίδιος χαριστεί.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου