Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Κλεάνθης Γρίβας Ψυχίατρος Νευρολόγος: "Φρικιαστική επιχειρούμενη γενετική τροποποίηση του ανθρώπου, μέσω του εμβολίου Μπιλ Γκέϊτς"

Το τσίρκο της πόρνης δεν θα πάει μακρυά.
Για φρικαλέα επιχειρούμενη γενετική τροποποίηση του ανθρώπου μιλάει ο έγκριτος επιστήμονας Ψυχίατρος κ. Κλεάνθης Γρίβας, επικαλούμενος την ιστοσελίδα του Μπιλ Γκέϊτς, μέσω του εμβολίου που "λανσάρει". Είναι το λεγόμενο mRNA αυτό που τόλμησαν & μίλησαν & στην Ελλάδα.
Αναλύοντας το κυνήγι των μαγισσών που έχουν εξαπολύσει κατά της ανθρωπότητας, μιλάει για καταστροφή που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, για εκπορνευμένη Ιατρική χωρίς συνείδηση, & πολλά άλλα ενδιαφέροντα & φρικιαστικά, που αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνουν επιστημονικά & δικές μου "απόψεις", που ήδη έχουν γραφεί.

Λυπάμαι ειλικρινά για όσους συνεργάστηκαν με την αισχρή αυτήν απάτη, κατά της ανθρωπότητας, που βύθισε τους ανθρώπους στο πένθος & την θλίψη, ιδιαιτέρως δε για ανθρώπους που είναι γνωστοί μου & πρώην φίλοι, φυσικά μετά από αυτό, που ήξεραν τι έκαναν, & θυσίασαν τον όρκο τους για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, για την προσωπική τους βολή, τις θέσεις & τα αξιώματα.

Το τέλος της πόρνης είναι εδώ.

Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου