Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Στον Αρειο Πάγο οι ακραίες εκτροπές που συμβαίνουν στον Πολύγυρο

Στον Ανώτατο βαθμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης, τέθηκαν οι ακραίες εκτροπές που συμβαίνουν στον Πολύγυρο, από την πολιτική διοίκηση ΟΤΑ Α & Β βαθμού.


Προς

"1. Τον κύριο Βασίλειο Πέπα Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

2. Την κυρία Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του
Ιακώβου Τίγκα
Επόπτη Δημόσιας Υγείας
με βαθμό Α
κατοίκου Πολυγύρου Χαλκιδικής
τηλέφωνο επικοινωνίας .........

Πολύγυρος 23/4/2018

Θέμα: «Οικολογική καταστροφή, περιβαλλοντικό έγκλημα, απειλή κατά της Δημόσιας Υγείας & κατά της οδικής ασφάλειας, απειλή καταστροφής της μόνιμης κατοικίας μου, από τον Δήμαρχο Πολυγύρου Χαλκιδικής κ. Αστέριο Ζωγράφο & την εταιρεία Βαφειάδης ΑΤΕ.- Παρακώλυση άσκησης καθηκόντων μου ως Κρατικού Υγειονομικού οργάνου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο, εκτεταμένα αντίποινα σε βάρος μου & της οικογενείας μου.
Ανησυχία για την ύδρευση του Πολυγύρου.»

Σχετ:1. Η από 19/1/2018 χειρόγραφη μηνυτήρια αναφορά μου στο ΑΤ Πολυγύρου καθαρογραμμένη

2. Η από 12/1/2018 μηνυτήρια αναφορά μου στο ΑΤ Πολυγύρου

3. Η από 14/7/2017 Αναφορά μου στο ΑΤ Πολυγύρου

4. Δημοσιεύματα του ΠΑΚΟΕ

5. Το χρονικό του περιβαλλοντικού εγκλήματος στον Πολύγυρο από 7/9/2016 αίτησή μου στο ΑΤ Πολυγύρου

6. Η από 22/1/2018 προσκόμιση εγγράφων ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

7. Φωτογραφίες

8. Η από 4/10/2017 ένορκη κατάθεσή μου για το περιβαλλοντικό έγκλημα στον Πολύγυρο

9. Η από 1/11/2016 ένορκη κατάθεσή μου για την λήψη της ιδιότητας του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος

10. Η από 19/3/2018 επιστολή ενημέρωση φορέων με ανάλογο δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο. .

Αξιότιμοι κ.κ. Πρόεδρε του Αρείου Πάγου, & Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Λόγοι Δημοσίου συμφέροντος που άπτονται της Δημόσιας Υγείας, του Ανθρωπογενούς & Φυσικού Περιβάλλοντος, αλλά & λόγοι που αφορούν την ίδια την Δικαιοσύνη οι οποίοι κλονίζουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, & τον τρόπο που αυτή απονέμεται, με αναγκάζουν να σας υποβάλλω την παρούσα αφ΄ενός για να σας καταστήσω κοινωνούς των κατωτέρω γεγονότων & αφετέρου για να επιληφθείτε ως καθ΄ ύλην αρμόδιοι της κάτωθι υποθέσεως & να διερευνήσετε τις πράξεις ή παραλήψεις των προσώπων που εμπλέκονται σε αυτήν με σκοπό να αποδώσετε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα από αυτούς."

Συγκεκριμένα 

1. Αποχετευτικό Πολυγύρου

Καταδείχθηκαν τα τεκμήρια που αποδεικνύουν την αστοχία & επικινδυνότητα του επιχειρούμενου εγχειρήματος, & οι μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν από το 2009 με την άσχετη προμελέτη, την άσχετη άδεια του 2009 & την αδιανόητη μετατροπή της το 2012.

Καταδείχθηκαν οι κατ΄εξακολούθηση απόπειρες ρίψης λυμάτων σε υπόγεια πηγή, με το χτίσιμο παράνομου κτηρίου για να χρησιμεύσει ως αντλιοστάσιο λυμάτων στα θεμέλια του οποίου βρέθηκε η πηγή & όμως το έχτισαν παρά τις καταγγελίες μου, οι συνεχιζόμενες απόπειρες καταστροφής της μόνιμης κατοικίας μου, η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για κάτι που δεν θα λειτουργήσει εκ των πραγμάτων, τα κακουργήματα που έχουν διαπραχθεί & συνεχίζουν να διαπράττονται, οι πράξεις & οι παραλήψεις των αρμοδίων Υπηρεσιών & Αρχών.

2. Ανησυχία για την ύδρευση Πολυγύρου

Καταδείχθηκαν τα προβλήματα με την ύδρευση που παρατηρούνται τελευταία.& οι λόγοι που δημιουργούν την εύλογη ανησυχία για την ασφάλεια του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.

3. Ιδιότητα μάρτυρα Δημοσίου συμφέροντος

Καταδείχθηκαν οι λόγοι που συντρέχουν για την λήψη της ιδιότητας του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, την οποία έχω ζητήσει από το 2015, επικαλούμενος α) την σύσταση του Συμβουλίου της Ευρωπης για την προστασία των whistleblowers (μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος) CM/Rec (2014)/7 β) την σύμβαση του ΟΗΕ για την καταπολέμηση της διαφθοράς νόμος 3666/2010 γ) την αστική και ποινική σύμβαση της ομάδας κρατών μελών για την καταπολέμηση της διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρωπης Ν.2957/2001 & ν. 3560/2007 και δ) τον νόμο 4254/2014 περί προστασίας μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος.

Καταλήγοντας:

"Επειδή ο Δήμαρχος δεν απαντάει ούτε στο τηλέφωνο σε ότι τον αφορά & ειδικά τι έχει να πει για την πρόθεσή του να μολύνει υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα ρίχνοντας μέσα λύματα & να καταστρέψει τις γεωτρήσεις της Κεντρικής Χαλκιδικής & όχι μόνον, θέτοντας σε επισφάλεια ακόμη & το νερό που πίνουμε,

Επειδή υπάρχει άμεση απειλή κατά της Δημόσιας Υγείας & κατά της μόνιμης κατοικίας μου & δημιουργούνται παράλογα τετελεσμένα, κατασπαταλούνται τεράστια ποσά χρημάτων για κάτι που δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να λειτουργήσει, καθώς πρόκειται για εγχείρημα παράλογο & φαιδρό

Επειδή υφίσταμαι επί σειρά ετών αντίποινα με καθημερινή προσβολή της αξίας του ανθρώπου, εξουθένωση εμού & της οικογενείας μου, με υπεξαίρεση χρημάτων, παρακώλυση άσκησης των καθηκόντων μου ως Κρατικού Υγειονομικού οργάνου, καθολική παραβίαση των Συνταγματικών & Ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου.

Ζητώ:

1. Την κατά τον Νόμο παρέμβασή σας ώστε να σταματήσουν οι συνεχιζόμενες απόπειρες διάπραξης κακουργημάτων της καταστροφής του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα της Χαλκιδικής & όχι μόνον, άμεση απειλή κατά της Δημόσιας Υγείας, & της καταστροφής της μόνιμης κατοικίας μου, την σύλληψη των δραστών & την απόδοση των ποινικών ευθυνών.

2. Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής για την διερεύνηση της ασφάλειας & Υγιεινής του πόσιμου νερού του Πολυγύρου, & την απόδοση ποινικών ευθυνών όπου & εάν υπάρχουν

3. Την χορήγηση της ιδιότητας του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, ώστε να προστατευτώ εγώ & η οικογένειά μου από τα εκτεταμένα αντίποινα που συνεχίζονται.

4. Κάθε άλλη ενέργεια που θα κρίνετε σκόπιμη προς την αποκατάσταση της έννομης τάξης στον Πολύγυρο & την απόδοση των ευθυνών στον καθένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Συνημμένα τα σχετικά"

Ο Συντάκτης
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας
βαθμός Α

Σχετικά άρθρα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου