Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Το παρακράτος του Απόστολου Τζιτζικώστα & του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής



Πειθαρχικό συμβούλιο οπερέτα.


8 μήνες παύση με πλήρη στέρηση αποδοχών, μου έστειλαν σήμερα με το πειθαρχικό συμβούλιο οπερέτα καθ΄υπαγόρευση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τους ακατάλληλους & επικίνδυνους Περιφερειάρχη & Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, για δήθεν παραπτώματα που υποτίθεται διέπραξα το 2011, σε μια παράνομη & εκπρόθεσμη συνεδρίαση, & ενώ στο μεταξύ συμβαίνουν & αποκάλυψα σημεία & τέρατα, με υπερβάσεις καυσίμων, φέσι 180.000 ευρώ στον βενζινά, πλαστά πτυχία, κατάχρηση εξουσίας κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος, βίαιη παρακώληση άσκησης καθηκόντων μου επί ένα & μισό χρόνο, παράνομη εκδίωξη & μετακίνηση στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη χωρίς καθήκοντα, πλαστογραφίες με χρήση σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή δήλωση ειδικού, με προσβολή αξίας του ανθρώπου στο πρόσωπό μου, ψυχική παρενόχληση.

Οταν εγώ λοιπόν επέστρεψα με την αποκατάσταση του τεκμηρίου της αθωότητας & μίλησα έγγραφα για επαναξιολόγηση του προσωπικού & σύσταση γραφείου υποδοχής καταγγελιών προστατευόμενων μαρτύρων, & αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας, αυτοί μου παρακωλύουν βίαια & παράνομα μέχρι σήμερα, την άσκηση των καθηκόντων μου.

Βέβαια αυτά δεν ενδιέφεραν το συμβούλιο οπερέτα, καθώς δεν έλαβαν υπόψη τους τίποτε από όσα τους έγραψα & τα έστειλα & στον Περιφερειάρχη, & με ένα κατεβατό από ψέμματα & διαστρεβλωμένες αλήθειες, καθ΄υπαγόρευση, διάτρητο από παντού, κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου, αδιαφορώντας για το ότι δεν έχουμε άλλους πόρους να επιβιώσουμε, να καλύψουμε τις φαρμακευτικές μας ανάγκες, τουλάχιστον 50 ευρό τον μήνα, γνωρίζοντας την καρδιοπάθεια που αυτοί μου προκάλεσαν, με το έτσι θέλω, παραβιάζοντας το Σύνταγμα τους Νόμους & την ΕΣΔΑ με υποβάλουν μετά από 6 χρόνια συνεχούς βασανισμού σε εξουθένωση ηθική & υλική, στα πρόθυρα της σύνταξης, ενώ παραμένουν στην θέση τους οι αχυράνθρωποι με τα πλαστά πτυχία στην Υγειονομική Υπηρεσία Χαλκιδικής, την οποία έκαναν κλειδαμπαρωμένο μαγαζάκι.

Είναι γνώστης ο Περιφερειάρχης αφού του έγραψα & του έστειλα ότι τους έχω μηνύσει όλους & τον ίδιο, για παράβαση καθήκοντος & κατάχρηση εξουσίας κατά συρροή & ότι:

ΖΗΤΩ

1.                              Την παύση της πειθαρχικής δίωξης ως παράνομης & καταχρηστικής, διότι αντιβαίνει των επιταγών του Νόμου, του Συντάγματος & της ΕΣΔΑ, αλλά & ως καταχρηστικώς ασκηθείσα, όπως έχει αποδειχθεί από όλα τα έγγραφα στοιχεία που σας έχω αποστείλει, όπως για παράδειγμα, η μήνυση για τα αποδεδειγμένα αδικήματα της πλαστογραφίας των παρουσιολογίων & της ψευδούς δήλωσης ειδικού, που επάνω τους στηρίχθηκε όλο το κατηγορητήριο, αλλά & η αντιστροφή του βάρους απόδειξης που βαρύνει το συμβούλιό σας, ακόμη & στην περίπτωση που δεν έχω λάβει επίσημα την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, αλλά & η συνεχής επί ένα χρόνο από την επιστροφή μου με την αποκατάσταση του τεκμηρίου της αθωότητας, παρακώλυση άσκησης καθηκόντων που αποδεικνύει την προσχηματική δίωξη, κλπ. Άλλως

2.                              Την αναβολή της συνεδρίασης λόγω της αποχής των Δικηγόρων, η οποία συνεχίζεται άτυπα καθώς ο Δικηγόρος μου δεν είναι διαθέσιμος

3.                              Την εξαίρεσή σας λόγω της από 25/1/2016 έγκλησής μου

Η φυσική μου παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης, είναι αδύνατη, καθώς η μετάβαση & οδήγηση για τον συγκεκριμένο λόγο θα επιδεινώσει επικίνδυνα το καρδιακό νόσημα της ταχυαρρυθμίας-κολπικής μαρμαρυγής από το οποίο πάσχω, & θα θέσει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή μου. Δύναμαι όμως να παρασταθώ με τηλεδιάσκεψη δυνατότητα που χρησιμοποιείται στην ΠΚΜ & την ΠΕΧ συχνά, εφ΄ όσον μου παραχωρηθεί.

Επί προσθέτως σας επισημαίνω τα ακόλουθα: · β. Στο άρθρο 110 του ν. 3528/2007 προστίθεται παρά­γραφος 6 ως εξής: «6. Αν σε υποθέσεις σχετικές με τις αξιόποινες πρά­ξεις των άρθρων 159, 159Α, 235, 236, 237 και 237Α του Ποινικού Κώδικα ασκείται πειθαρχική δίωξη εναντίον υπαλλήλου ο οποίος, με τις πληροφορίες που παρέσχε στις διωκτικές αρχές, συνέβαλε ουσιωδώς στην αποκά­λυψη και δίωξή τους, για τη συνέχιση της διαδικασίας το πειθαρχικό όργανο οφείλει να αποδείξει ότι η δίωξη που άσκησε δεν οφείλεται στην προαναφερθείσα ουσιώδη συμβολή του υπαλλήλου.» Τούτο σημαίνει ότι ακόμη & στην περίπτωση που δεν έχει χορηγηθεί επίσημα η ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, το συμβούλιό σας οφείλει να αποδείξει, ότι η δίωξη που συνεχίζεται δεν οφείλεται σε αντίποινα (αντιστροφή του βάρους απόδειξης.)

·                                 Παρέμεινα σε αργία επί 20 μήνες κατά παράβαση του τεκμηρίου της αθωότητας & του άρθρου 7 του Συντάγματος αφού μου επιβλήθηκε ποινή μεγαλύτερη εκείνης που ίσχυε κατά τον χρόνο (2011) που κατηγορούμαι, ότι διέπραξα τα δήθεν παραπτώματα, (απείθειας, αποχή από καθήκοντα κλπ φαιδρά)

·                                 Μου παρακρατήθηκαν & συνεχίζουν να μου παρακρατούνται παράνομα από την Διοίκηση 6000 ευρώ, ενώ μου αναγνωρίστηκε με βάση την από 16/5/2016 βαθμολογική κατάταξη στον Α βαθμό, ο χρόνος των 20 μηνών της αργίας στα συντάξιμα χρόνια.

·                                 Κατά το διάστημα που ευρισκόμουν σε αργία & ενώ παρακαλούσα το Συμβούλιό σας να εκδικάσετε την υπόθεση για να δικαιωθώ, καθώς αντιμετώπιζα πρόβλημα επιβίωσης με την στέρηση του 25% των αποδοχών μου, δεν το πράξατε.

·                                 Διαλύθηκε υλικά & ηθικά το σπίτι μου & μου προκλήθηκε χρόνιο καρδιολογικό νόσημα.

·                                 Στερηθήκαμε ανεπανόρθωτα την χαρά των γονιών να παραβρεθούμε στην ορκωμοσία του παιδιού μας που τελείωσε αριστούχος νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, λόγω της αργίας, & δεν μας δώθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση αν & την ζήτησα από τον Περιφερειάρχη έγγραφα.

·                                 Δύο χειμώνες το 2013 & 2014 μείναμε με ελειπή θέρμανση & χωρίς πρόσβαση σε ζεστό νερό εξ αιτίας οικονομικής ανέχειας που μας φέρατε, με προβλήματα υγείας & μεγάλη ηλικία & μας απειλείτε πάλι με το πρόσχημα της πειθαρχικής σας δικαιοδοσίας, καθώς δεν υπάρχουν άλλοι πόροι προς επιβίωση.

·                                 Επί 14 μήνες μετά την επιστροφή μου με την αποκατάσταση του τεκμηρίου της αθωότητας, συνεχίζεται βίαια, η παρακώλυση άσκησης των καθηκόντων μου, με παράνομη εκδίωξη-μετακίνηση από την Υγειονομική Υπηρεσία, στο Γραφείο Αντιπεριφεριάρχη χωρίς καθήκοντα με άσκηση Πολιτικής δίωξης & αντίποινα, ενώ ελέγχεται για τις υπερβάσεις καυσίμων, τον εξαναγκασμό υπαλλήλων σε επιλεκτικές αυτοψίες με καύσιμα που πλήρωναν σε Υπηρεσιακά αυτοκίνητα τρίτοι.

·                                 Ελέγχονται οι Προϊστάμενοι της Υγειονομικής Υπηρεσίας ως προς τους τίτλους σπουδών, με στοιχεία που έχουν βαρύτητα αποδείξεων & για σωρεία ποινικών αδικημάτων σε βάρος μου.

·                                 Με ψευδή στοιχεία με παραπέμψατε σε Υγειονομικές επιτροπές νευροψυχικών νόσων, καθ΄υπαγόρευση για διερεύνηση του ακαταλόγιστου. Με βάση τα όσα ψευδή γράφτηκαν στην κλήση σε απολογία, στα πλαίσια της ψυχικής παρενόχλησης, η Διοίκηση μου έστειλε 8 έγγραφα κλήσης & παραπομπής σε Υγειονομικές επιτροπές προδήλως παράνομα & καταχρηστικά, χωρίς στοιχεία γνωστοποιώντας μου τηλεφωνικές επικοινωνίες, & χωρίς έγγραφες κλήσεις από τις επιτροπές.

·                                 Μου αφαιρέθηκε ο Υπηρεσιακός υπολογιστής με παράνομες διαδικασίες & αποκλείστηκα από το Υπηρεσιακό mail & την πρόσβαση στην σύζευξη, επειδή τάχα παραβίασα έγγραφα της Υπηρεσίας, & ψευδή καταμήνυση του Αντιπεριφερειάρχη σε βάρος μου,κατηγορίες που κατέρριψα συντριπτικά, στο ποινικό σκέλος & βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών Βορείου Ελλάδας η οποία απάντησε ότι θα τον εξετάσει σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών, καταστρέφοντας έτσι την δουλειά μου & τα αρχεία μου που είχα μέσα.

·                                 Μου στερήθηκε το δικαίωμα της ησυχίας ακόμη & στην προοπτική της κανονικής μου άδειας, κρατώντας με σε ομηρία, αυξάνοντας την ψυχική κόπωση, σε βάρος της επισφαλούς υγείας μου.

·                                 Συνεχίζει διερεύνηση τάχα πειθαρχικών παραπτωμάτων μου, τα οποία σκηνοθετήθηκαν από 4 ανθρώπους βασικών κατηγόρων μου, εκ των οποίων



1.                              Ο πρώην Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας απολύθηκε λόγω πλαστού πτυχίου.

2.                              Η πρώην Προϊσταμένη του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου της Υπηρεσίας μου καταδικάστηκε πρωτόδικα με διετή φυλάκιση για δωροδωκία.

3.                              Οι Προϊστάμενοι της Υγειονομικής Υπηρεσίας έχει σχηματιστεί δικογραφία καθώς ελέγχονται για σωρεία ποινικών αδικημάτων σε βάρος μου, & τους τίτλους σπουδών τους με στοιχεία με βαρύτητα αποδείξεων .

4.                              Δεν λάβατε υπόψη σας τη αντιστροφή του βάρους απόδειξης που βαρύνει το συμβούλιό σας, καθώς ο ισχυρισμός των κατηγόρων μου της αδικαιολόγητης απουσίας το 2011 αυτοαναιρείται από το γεγονός ότι το θυμήθηκαν εκ των υστέρων, αλλά & από το γεγονός ότι έχω 33 αριθμούς πρωτοκόλλου για κινήσεις εκτός έδρας το 2011 & κανονική άδεια χρεωμένη. Επίσης 3 ημέρες που μου έχουν χρεώσει εκτός έδρας, τις ίδιες μέρες με έβαλαν με πλαστογραφημένα εκ των υστέρων παρουσιολόγια αδικαιολογήτως απόντα. Δρομολογήθηκε & ασκήθηκε καταχρηστικώς, η πειθαρχική δίωξη, & αφού είχα μιλήσει έγγραφα με Υπηρεσιακό σημείωμα, που υπάρχει στην δικογραφία, ως Προϊστάμενος του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου για παρεμβάσεις & εξαναγκασμό των Εποπτών σε επιλεκτικές αυτοψίες.

Τα ανωτέρω επιγραμματικά δεν έχουν σχέση με την Αγαθή Δημόσια Διοίκηση & το Πειθαρχικό Δίκαιο, αλλά συνιστούν διωγμό & αντίποινα, σε βάρος μου, καθώς αποκάλυψα φαινόμενα διαφθοράς. Ισχύουν όλα όσα σας έχω αναφέρει εγγράφως, & βεβαίως το αυτονόητο αίτημά μου για αποκατάσταση της Νομιμότητας, της Ιεραρχίας & της συνέχειας της Δημόσιας Διοίκησης, επιφυλασσόμενος παντός Νομίμου δικαιώματός μου.

Παρ΄όλα αυτά δεν έχει κανένα νόημα η όποια έγγραφη συζήτηση μαζί τους αφού δεν λαμβάνουν υπόψη τους τίποτε & κάνουν ότι θέλουν παραβιάζοντας Σύνταγμα Νόμους & ΕΣΔΑ.

Δεν μου χορηγήθηκε δικαστική προστασία με σαφή αρνησιδικία αφού δεν μου χορηγήθηκε η ιδιότητα του Μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος αν & την ζήτησα με τρεις αιτήσεις μου, από το 2015 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον Νόμο 4254/2014 ΦΕΚ 85 Α/2014 άρθρο πρώτο υποπαράγραφος ΙΕ 15 άρθρο 45Β & υποπαράγραφος ΙΕ 17 περίπτωση 6 υποπερίπτωση 4 & β 6 ορίζεται το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος :

«1. Σε υποθέσεις σχετικές με τις αξιόποινες πράξεις των άρθρων 159, 159Α, 235, 236, 237 και 237Α του Ποινικού Κώ­δικα και τις συναφείς με αυτές πράξεις, είναι δυνατόν, μετά από έγκριση του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που εποπτεύει και συντονίζει το έργο των Εισαγγελέων Εγκλημάτων Διαφθοράς, να χαρακτηρίζεται ως μάρτυς δημοσίου συμφέροντος με πράξη του κατά τόπον αρ­μόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών ή του Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς όποιος, χωρίς να εμπλέκεται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στις εν λόγω πράξεις και χωρίς να αποβλέπει σε ίδιον όφελος, συμβάλλει ουσιωδώς, με τις πληροφορίες που παρέχει στις διωκτικές αρχές, στην αποκάλυψη και δίωξή τους. Η κατά το προηγούμε­νο εδάφιο πράξη του εισαγγελέα μπορεί να ανακαλείται με τον ίδιο τρόπο και σε οποιοδήποτε στάδιο της ποινι­κής δίκης, αν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην έκδοσή της......»

«6. α. Στο άρθρο 26 του Κώδικα Κατάστασης Δημοσί­ων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (κ.ν. 3528/2007, Α΄ 26) προστίθεται παράγραφος 4 ως εξής: «4. Ο υπάλληλος που έχει χαρακτηρισθεί ως μάρτυς δημοσίου συμφέροντος κατά το άρθρο 45Β του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, δεν παραλείπεται σε διαδικασία προαγωγής ούτε υπόκειται σε οποιαδήποτε πειθαρχική διαδικασία ή τιμωρείται, απολύεται ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο υφίσταται άλλη δυσμενή διακριτική μεταχείριση αμέσως ή εμμέσως και ιδίως σε θέματα υπηρεσιακής εξέλιξης, μετακίνησης ή τοποθέτησης, κατά τη διάρ­κεια του αναγκαίου για τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης χρόνου.»

Επί πλέον οι πραγματογνωμοσύνες για τα πλαστά πτυχία τελμάτωσαν επί ένα χρόνο, αφού καμία πληροφόρηση δεν μου έχει κοινοποιηθεί, γεγονός που επιπροσθέτως επιβεβαιώνει την πλαστότητα, καθώς τα στοιχεία είναι αποδείξεις & εμπλέκονται ο ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής, ο πρώην Νομάρχης & νυν Δήμαρχος, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, ολόκληρη βιομηχανία παρακράτους, με τις “άκρες” του. Οι αριθμοί πρωτοκόλλου των καταθέσεων, στάλθηκαν στο πειθαρχικό οπερέτα & μπορούσε να τα ζητήσει από την Εισαγγελία επίσημα.

Στην ουσία είμαι χωρίς δικηγόρο & κλειδωμένος έξω από κάθε πρόσβαση σε Νομική προστασία, ενώ δεν σέβονται τίποτε, εξολοθρεύοντάς μας, με το έτσι θέλω, ασκώντας παρακρατική εξουσία χούντας.

Εάν είχα δικηγόρο που να δεχόταν να με εκπροσωπήσει με ποσοστό επί τοις εκατό, θα τους είχα κατασχέσει περιουσίες με τα στοιχεία που διαθέτω.

Οι κομμουνιστές μου ζήτησαν φάκελλο με τα στοιχεία για να κάνουν ερώτηση στην Βουλή, & αφού τους τον έφτιαξα πριν ένα περίπου χρόνο, μετά από μέρες & αφού πήραν τα ανταλλάγματά τους προφανώς, μου είπαν ότι δεν υπάρχει πολιτική δίωξη γιατί δεν ανήκω σε κανένα κόμμα (κατά προτίμηση στο δικό τους) .

Δεν τους αναγνωρίζω θεσμικά, δεν ισχύει τίποτε, πρόκειται για εκτεταμένο παρακράτος, & άκρατο φασισμό, που θα έπρεπε να έχουν στερηθεί την προσωπική τους ελευθερία, εδώ & καιρό. Παραμένουν όμως ελεύθεροι, αφού έχει καταστρατηγηθεί το Κράτος Δικαίου & κάθε έννομη τάξη, αφού έχουν μηνυθεί εκτός των άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας μου κατά συρροή.

Ο ακατάλληλος & επικίνδυνος Περιφερειάρχης είχε βγάλει σε αργία 25 άτομα σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, με το δεύτερο μνημόνιο κατά παράβαση του τεκμηρίου της αθωότητας, τα ονόματα & οι τύχες των οποίων ποτέ δεν μαθεύθηκαν αφού ο φόβος & οι απειλές του Παρακράτους, τους εμπόδιζαν, επικαλούνταν δε τα προσωπικά δεδομένα τάχα, για να κρύψουν την γενοκτονία του επικίνδυνου Περιφερειάρχη, ο οποίος νομίζει ότι διοικεί την προσωπική του επιχείρηση & αγνοεί ότι είναι Δημόσιος υπάλληλος όπως & εγώ, & βλάπτει το δημόσιο συμφέρον με τα έργα του, ενώ ασκεί δημόσια καθήκοντα & όπως κάθε φορά που θέλουν να κρύψουν εγκλήματα, επικαλούνται προσωπικά δεδομένα.

Εφ΄ όσον το παρακράτος του Περιφερειάρχη & του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής λοιπόν θέλει να παύσει εμένα & την οικογένειά μου για δεύτερη φορά, με το στανιό χρησιμοποιώντας το πειθαρχικό συμβούλιο οπερέτα, κατά τον ίδιο τρόπο & δικαίως θα παυθούν αυτοί & το παρακράτος τους. Μηδενική ανοχή πλέον. Δεν ισχύει τίποτε είναι καμμένα χαρτιά.

Τους καθιστώ υπεύθυνους για την ζωή μου & της οικογένειάς μου απέναντι σε κάθε εγχώρια & ξένη Δικαστική Αρχή.
Ιάκωβος Τίγκας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου