Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Οταν η Ελλάδα εξαθλιώνεται, Ελληνες διαπρέπουν στην Αμερική!!!

Η δική μας Ηρα Μητροπούλου!!!

Οταν στην Ελλάδα οι καραγκιόζηδες της συμφοράς, παίζουν την μαύρη κωμωδία της μαύρης ψυχής τους, σε βάρος ικανών & αξιόλογων ανθρώπων, στην Αμερική διαπρέπουν, Ελληνες!!! Ο λόγος για την δική μας ΗΡΑ από τον Βόλο. Δείτε τι μου απάντησε σε ερώτησή μου επειδή δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι έκανε.
 Συγχαρητήρια Ηρα!!!
Hera Mitropoulou Ιάκωβε:

US SPACE ACADEMY ΑΠΟ ΤΗ NASA-όπου με έστειλε η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος εκπαίδευση που κάνουν οι αστροναύτες αλλά κάποιες και αεροπόροι του στρατού, θεωρητική και πρακτική. Με τον κόπο και τις ασκήσεις κέρδισα την πουλάδα μου και μετάλλιο του Στρατού (σ'αυτα η εμφάνιση δεν έχει και τόση σημασία) αλλά εκείνο που κυρίως με ικανοποίησε είναι ότι έδωσα μαρτυρία για Χριστό και Ελλάδα μπροστά σε εκπροσώπους (επισήμους, καθηγητές, αστροναύτες και σπουδαστές) από 30 πολιτείες των ΗΠΑ, τραγούδησα μελωδικά το <<Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ>> εξηγώντας το νόημά του, μίλησα για την προσφορά της Ελλάδας στις επιστήμες και στον πολιτισμό ανά τους αιώνες και το όλο θέμα έκανε τέτοια αίσθηση που ή Ελλάδα ήταν όλο το διάστημα αυτό, θέμα συζητήσεων για καλό λόγο. Οι Αμερικανοί είναι γενικά καλός και πολύ ευγενικός λαός, σαν μικρά παιδιά, καλόπιστοι και καλόβολοι. Δυστυχώς με αυτή την καλοπιστία τους πέφτουν θύματα αυτών που...γνωρίζουμε. Οι Αμερικανοί τώρα, χωρις προτροπή, άλλος έλεγε να μιλήσω για την Ορθοδοξία, άλλος να μιλήσω ελληνικά για να δούν πώς ακούγεται η γλώσσα, και μετά λέγανε ότι είναι πολύ στρωτή και μελωδική, ένα χάρμα, άλλοι ότι το τραγούδι που είπα τους θύμισε τη μελωδία της ευτυχίας, άλλοι ότι ο Ιάσονας όντως πρώτος ταξίδεψε μέχρι την Αμερική και όχι ο Κολόμβος, άλλοι κάνανε πρόποση στις δεξιώσεις με το <<στην υγειά σας>> αφού πρώτα με ρωτούσαν πώς είναι στα ελληνικά για να το πούν και άλλος έβαλε το σύμβολο του Εν Τούτω Νίκα, στο σήμα της εικονικής αποστολής μας στο Διάστημα.. Για την Ελλάδα έχουν όλοι την καλύτερη γνώμη. Αχ και να ΄ξεραν πόσους προδότες (που πάλι ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί...) αλλά καλύτερα που δεν ξέρουν. Με αυτό το λαό θα μπορούσαν να γίνουν πολλά, αλλά οι υπεύθυνοι της χώρας μας δεν κάνουν τίποτα, δέσμιοι εκείνων που ...ξέρουμε.Ή είναι και οι ίδιοι απ'αυτούς. Περισσότερα όμως, όπως και το λόγο που απήυθυνα θα δημοσιεύσω προσεχώς. Σήμερα μόλις ήρθα από την Αλαμπάμα μέσω Ουάσιγκτων και Φιλαδέλφειας.

Οι ασκήσεις περιλάμβαναν εικονικές αποστολές σε Σελήνη καιΔιαστημικό Σταθμό, διαφυγή από βυθιζόμενο ελικόπτερο, πτώση με αλεξίπτωτο, εργασία στο Διαστημικό Σταθμό, σωματικές δοκιμασίες αστροναυτών (περιστροφές, δυνάμεις G, <<moon walk>>, κλπ
Ηρα Μητροπούλου


1 σχόλιο: