Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Ροταριανοί η Πολιτική Ηγεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ψωμιάδης, Τζιτζικώστας, Ιωαννίδης μέλη του Ρόταρυ Θεσσαλονίκης "Ανατόλια"
  

Ροταριανοί λοιπόν ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας & ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης. Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε στο επίσημο site του Ρόταρυ Θεσσαλονίκης «Ανατόλια», όπου φιγουράρουν τα αναφερόμενα πρόσωπα.

Στον σύνδεσμο που παραθέτω μπορείτε να «θαυμάσετε» όλον τον καλό τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. (επίσημο site του Ρόταρυ Θεσσαλονίκης «Ανατόλια».)


Οι Ροταριανοί έχουν καταγγελθεί τόσον από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας όσον & από μεμονωμένους Μητροπολίτες, καθώς & οι σχέσεις τους με την Μασονία, την οποία έχω «ενοχλήσει», εδώ & αρκετά χρόνια.

Ειδικότερα υπάρχει «Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τον ευσεβήν Ελληνικόν λαόν» της 29.11.1958 το οποίο ισχύει, στο οποίο αναφέρεται η «ασυμβατότητά» τους με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη.

Ο δε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Θεόκλητος, εξ αφορμής της συγκλήσεως στο Αγρίνιον του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Ρόταρυ, εξέδωσε την υπ' αριθ. 1.227/4.4.1973 Εγκύκλιον στην οποία επίσης κατακεραυνώνει τους Ρόταρυ.


Ανάμεσα σε όσα έχουν γραφτεί για αυτούς, υπάρχει & απαγόρευση στους Ροταριανούς να είναι ανάδοχοι (νονοί) σε Ορθόδοξη Βάπτιση σε εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου προς την Μητρόπολη Αιτωλίας στις 10.1.1974 «..Η ιδιότης τίνος ως Ροταριανού ... δεν αποτελεί εχέγγυον (=εγγύησιν) εκπληρώσεως εις το ακέραιον των ... υποχρεώσεων του Αναδόχου. Όθεν.. δύναται να ευσταθήση ως εύλογος επιφύλαξις της ή και άρνησις οιουδήποτε εκκλησιαστικού Λειτουργού όπως δεχθή ως Ανάδοχον μέλος τι της οργανώσεως "Ρόταρυ"»


Από αυτά τα ολίγα, γίνεται σαφές πλέον με ποιούς έχουμε να κάνουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας & βεβαίως νομιμοποιούνται πλέον, πλείστες όσες ενστάσεις περί των πράξεών τους, όταν μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, υπάρχουν αποδείξεις παρανομιών.
Ιάκωβος Τίγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου