Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ

ΜΑΣΩΝΟΙ=ΘΡΑΣΟΣ, ΜΟΧΘΗΡΙΑ, ΒΛΑΚΕΙΑ


Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα των θρασύτατων Μασώνων.Εχουν λοιπόν περίσιο θράσος οι ανεκδιήγητοι αυτοί "άνθρωποι;;;" & παρουσιάζουν τον Κολοκοτρώνη ως διακεκριμένο Μασώνο. Μετά θάνατον βέβαια γιατί αν ζούσε θα τους έπαιρνε τα κεφάλια δεν χοράει αμφιβολία περί αυτού.
Οι σκοτεινοί λοιπόν αυτοί τύποι, που ανέκαθεν & ειδικά τώρα τελευταία τα έχουν βάλει μαζί μου, όπως πάντα αφανώς, αυτή είναι η μαγκιά τους, ακολουθούν την σιχαμερή τακτική να σπειλώνουν ονόματα επιφανών προσωπικοτήτων, μετά θάνατον & να ιδιοποιούνται το έργο τους προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο, ότι θέλουν να τον φτιάξουν καλύτερο. Αυτοί είναι όμως εκείνοι που ευθύνονται γενικώς για το κατάντημα της Χώρας μας, & όλου του κόσμου. Στα δικά τους σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, εξυφαίνουν την κυριαρχία του παγκόσμιου δικτάτορα.
Παρά το γεγονός ότι ως οργάνωση έχουν κυρηχθεί παράνομοι από την Ελληνική Δικαιοσύνη παλαιότερα, κανείς δεν τολμάει να βάλει χέρι στις στοές τους που "κοσμούν" με την ασχήμια τους την ωραία μας Χώρα. Από πότε σε ελεύθερη χώρα υπάρχει το δικαίωμα μυστικής οργάνωσης που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα ονόματα των μελών τους; Αν δεν είναι κατασκοπία αυτό τότε τι είναι; Γιατί σε καμία διαδήλωση ποτέ κανείς δεν έχει γράψει ένα σύνθημα στους τοίχους της μεγάλης τους στοάς Σουμερλή & Αχαρνών στην πλατεία Βάθης της Αθήνας; Γιατί κανείς ποτέ δεν έβαλε γκαζάκια στην Στοά τους; Χρόνια υπάρχει εκεί η Στοά, σε ταραχές & καταστροφές που έχουν προκληθεί κατά καιρούς στην Αθήνα. Τίποτε & κανείς ποτέ δεν τους άγγιξε. Και ας μην μου πει κανείς από δαύτους ότι τους προστατεύει ο ΜΑΤΣ.
Κράτος εν Κράτει λοιπόν γι αυτό πάμε κατά διαόλου μεριά.
Δεν αποκλείεται μετά θάνατον να φιγουράρουν & την δική μου φωτογραφία ως μέλους των βρωμερών Στοών τους. 
Ιάκωβος Τίγκας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου