Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει ήδη ξεκινήσει. Απ΄ότι φαίνεται έχει δρομολογήσει πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για την επιβολή του ηλεκτρονικού ελέγχου, με δώδεκα βήματα, τα οποία ξεδιπλώνονται μπροστά μας. Φαίνεται ότι τα κινητά τηλέφωνα smart phones θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού οι δυνατότητές τους ξεπερνούν τις ανάγκες της τηλεφωνικής χρήσης & γίνονται μέσα πληρωμών, απόδειξης, ταυτότητας. Διαφήμιση πιστωτικής κάρτας μιλάει για απελευθέρωση των ανθρώπων από τον βραχνά των χρημάτων. Ο Παγκόσμιος Ηγέτης έχει δώσει τις σχετικές οδηγίες τις οποίες βλέπουμε να συνοψίζονται σε 12 βήματα.
    1. Δημιουργείστε ένα κλίμα φόβου.
    2. Οδηγείστε όλους ώστε να είναι on line.
    3. Ολοι ακόμη & οι ποιό φτωχοί να έχουν κινητό τηλέφωνο.
    4. Ολοι πρέπει να μιλούν για το τσιπάκι RFID. Είναι το πρώτο στάδιο για αποδοχή κάτι που περιμένεις.
    5. Βάλτε τσιπ σε όσα περισσότερα ζώα, προϊόντα, ρούχα, ανθρώπους μπορείτε.
    6. Προωθείστε ένα Παγκόσμιο σύστημα ταυτότητας σιγά-σιγά.
    7. Προωθείστε ένα εμφυτεύσιμο τσιπάκι για λόγους υγείας & ασφάλειας.
    8. Προωθείστε την χρήση κινητού τηλεφώνου ως μέσον πληρωμής & απόδειξης.
    9. Προπαγανδείστε την ανάγκη ταυτοποίησης του προσώπου με χρήση βιομετρικών στοιχείων.
    10. Προκαλέστε μια επίθεση-επανάσταση στον κυβερνοχώρο η οποία θα θέσει σε κίνδυνο τους πάντες οι οποίοι θα εκλιπαρούν για προστασία.
    11. Προκαλέστε κατάρευση της οικονομίας, ώστε να είναι δυνατές μόνον οι ψηφιακές πληρωμές.
    12. Ευνοείστε τις κλοπές κινητών & καρτών ώστε τα verichip ως εμφυτεύσιμα στο ανθρώπινο σώμα να είναι η μόνη ασφαλής λύση.
          Οπως αντιλαμβάνεστε είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι γιατί αυτό που θα προκύψει δεν θα πρόκειται για άνθρωπο.
    Στην γενιά μας λοιπόν, έπεσε το βάρος των πολεμιστών της ελευθερίας. πηγή greekcitizen
    Ιάκωβος Τίγκας.      
       

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Μήπως αυτό που κάποια σαχλά ανέκδοτα ονομάζουν πληκτικό Παράδεισο είναι...κάπως έτσι; Για δείτε το βίντεο αξίζει τον κόπο.
Διάρκεια 24 λεπτά.
Ιάκωβος Τίγκας. 

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

 


Αίτηση ακυρώσεως του Ιδρυτικού Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο ιδρύθηκε η Μασονία στην Ελλάδα, κατέθεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, υποστηρίζοντας ότι η οργάνωση είναι Αντισυνταγματική καθώς ως Σατανική θρησκεία υπονομεύει το Σύνταγμα.
Τα περί Μασονίας είναι λίγο πολύ γνωστά από το αρχικό βιβλίο του Λεό Τεξίλ υψηλόβαθμου Μασόνου που αποσκίρτησε από την Μασονία. Οι πληροφορίες του βιβλίου αυτού αναπαράχθηκαν από έγκριτους μελετητές όπως ο Ψαρουδάκης, ο π, Γεώργιος Μεταλληνός διάφορους κατά καιρούς μαχητές Επισκόπους & άλλους. Επιγραμματικά να πούμε ότι οι άνθρωποι Μασόνοι, εμφανίζονται ως δήθεν φιλάνθρωποι που με μυστικισμό θέλουν να φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο, αρνούνται την θρησκευτική τους υπόσταση, ενώ έχουν τελετουργικά, γάμους, βαφτίσια, κηδείες, μυήσεις, όρκους σιωπής, δικαστήρια, δικούς τους νόμους. Αναπαριστούν βλάσφημα τα Πάθη του Χριστού, τρώγοντας αρνί την Μ. Πέμπτη (δήθεν όπως στον Μυστικό Δείπνο) & πολλά άλλα. Στην Ελλάδα ιδρύθηκαν το 1927 επίσημα με Προεδρικό Διάταγμα. Η εισβολή τους όμως χρονολογείται πολύ παλαιότερα στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, από την Ζάκυνθο. Εχουν οικιοποιηθεί την Φιλική Εταιρεία, τον Κολοκοτρώνη & άλλους Αγωνιστές του 1821, ισχυριζόμενοι ότι αυτοί ελευθέρωσαν την Ελλάδα. Δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα των μελών τους εν ζωή, αλλά μόνον μετά θάνατον, όταν πλέον ο εκλιπών, δεν μπορεί να μιλήσει. Κατέχουν ισχυρή παγκόσμια δύναμη, & είναι απορίας άξιον ότι παρά την δύναμή τους,...δεν κατάφεραν τόσα χρόνια να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, το αντίθετο, τον έκαναν ένα μάτσο χάλια. Βρίσκονται παντού, στην Πολιτική, στην Δημόσια Διοίκηση, στις Τράπεζες, στις επιχειρήσεις & γενικά τα έχουν καλά με το χρήμα την διαπλοκή & τις λοβιτούρες. Υποστηρίζονται μεταξύ τους & έχουν σημάδια αναγνώρισης στις υπογραφές τους στις χειραψίες & άλλα.
Εκφράζουν τα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού & είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα της ανθρωπότητας & της Χώρας μας ειδικότερα. Πολλοί Αρχιερείς είναι Μασόνοι επίσης.
Ομως Σεβασμιώτατε τα στοιχεία αυτά τα ξέρατε από χρόνια πολλά. Γιατί αργήσατε τόσο πολύ να κάνετε την αίτηση ακύρωσης; Οταν μιλούσαν για την Εκκλησιαστική περιουσία γιατί η Ιερά Σύνοδος δεν έθεσε ζήτημα & Μασονικής περιουσίας; 75 Στοές λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα. Που βρίσκουν τα χρήματα; Εχουν λογιστικά βιβλία, πληρώνουν χαράτσι της ΔΕΗ, γνωρίζουν οι ΔΟΥ τα έσοδα & έξοδά τους, υπάρχουν στοιχεία; Για τί κανείς δεν μιλάει γι αυτούς; Αλήθεια όταν κέγεται κατά καιρούς η Αθήνα γιατί κανείς δεν πάει να βάλει μπουρλότο στην οδό Σουρμελή & Αχαρνών; 
Η αίτηση ακυρώσεως θα συζητηθεί στο Σ.τ. Ε. την 15/1/2013. Σιγά να μην δικαιωθείτε Σεβασμιώτατε. Καλή η κίνησή σας αλλά όψιμη. Τώρα ποιά είναι πολύ αργά η ζημιά έχει γίνει.
Ιάκωβος Τίγκας. πηγή www.agioskosmas.gr

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


Ο ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ

Μεταφέρω μιά όμορφη ιστορία από μιά καλή μου φίλη.
Κάποιος ορειβάτης έβαλε στόχο την κατάκτηση μιάς ψηλής βουνοκορφής. Θέλοντας να καρπωθεί όλη την δόξα, αφού στοιχημάτησε, ένα πρωινό ξεκίνησε μόνος του. 
Ηταν χειμώνας & οι καιρικές συνθήκες αντίξοες, αλλά αυτό ήταν που ήθελε, ώστε να υπάρχει υψηλός βαθμός δυσκολίας στο εγχείρημά του.
Πάλεβε όλη την ημέρα ανεβαίνοντας ώσπου άρχισε να νυχτώνει. Οσο έβλεπε ακόμη, εκτίμησε ότι σχεδόν τα είχε καταφέρει & δεν ήθελε πολύ ακόμη για την κορυφή. Νύχτωσε για τα καλά, πίσα σκοτάδι, δεν έβλεπε τίποτε, το κρύο τσουχτερό, αλλά αυτός συνέχιζε. Λίγο ακόμη & θα έφτανε στην κορυφή. Και τότε, θα έστηνε το αντίσκοινό του, είχε όλον τον εξοπλισμό, θα ξεκουραζόταν. Αλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά.
Ξαφνικά, γλύστρισε & βρέθηκε στο κενό. Ηταν δεμένος όμως με το σχοινί του. Ετσι σταμάτησε σε κάποιο σημείο η πτώση του & ταλαντευόταν κρεμασμένος στο σχοινί. Προσπάθησε να διακρίνει γύρω του αλλά το σκοτάδι ήταν πυκνό. Η χιονοθύελα είχε δυναμώσει, το κρύο & ο αέρας τον έδερναν από παντού. "Και τώρα τι κάνουμε;" σκέφτηκε. Ενοιωσε το κορμί του να μουδιάζει από το κρύο. Πάνω στην απόγνωσή του φώναξε: "Θεέ μου σώσε με". Και ώ του θαύματος πήρε απάντηση: "Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορώ να σε σώσω;"... "Ναι απάντησε αν δεν μπορείς εσύ τότε ποιός μπορεί να με σώσει;"
"Αν θέλεις να σωθείς, τότε κόψε το σχοινί".
Τάχασε. Μα αν κόψω το σχοινί θα σκοτωθώ...Δεν ξαναπήρε απάντηση.
Την άλλη μέρα τον βρήκαν πεθαμένο παγωμένο, κρεμασμένο από το σχοινί δύο μόλις μέτρα από το έδαφος.
Πολύ σύντομα όλοι μας θα βρεθούμε στην θέση του ορειβάτη. Θα μας ζητηθεί να μείνουμε κρεμασμένοι στο σχοινί μας. Πόσοι από εμάς θα βρούμε το κουράγιο να το κόψουμε; Πόσοι θα εμπιστευτούμε τον Θεό; Πόσο δεμένος είναι ο καθένας με το σχοινί του; Εδώ λοιπόν έχουν εφαρμογή κάποια Αγιογραφικά χωρία που αξίζει να θυμηθούμε: "Ουκ επ΄άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος", "αυτός που θέλει να σώσει την ζωή του, θα την χάσει. Και όποιος χάσει την ζωή του για Μένα αυτός θα την βρεί".
Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που λένε & ξαναλένε: "Τι να κάνουμε; Μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι; Δεν μπορούμε. Εχει ο Θεός". Ναι ρε παιδιά έχει ο Θεός & δίνει. Πρέπει όμως & εσύ να το πάρεις αυτό που σου δίνει. Μήπως αυτοί που θα σε κρεμάσουν στο σχοινί είναι αθάνατοι; Μήπως αν πουλήσεις την ψυχή σου θα παραμείνεις αθάνατος; Και τι αντάλλαγμα έχεις να δώσεις για την ψυχή σου; Η δεν υπάρχει ψυχή. Από εκεί ξεκινάνε όλα.
Ιάκωβος Τίγκας.      

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2013;

Φαίνεται ότι η καταστροφή της Ελλάδας έχει αποφασιστεί & έχουν καθορίσει & το χρονοδιάγραμμα. 
Η Βυζαντινολόγος ιστορικός Ελένη Γλυκατζή Αρβελερ, σε πρόσφατη εκπομπή στο Mega, αποκάλυψε ότι ξένος αξιωματούχος τον οποίο δεν κατονόμασε της είπε: "Εχετε Κράτος μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2013". Η κ. Αρβελερ ήταν στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης & πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Επομένως τα λόγια της έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.
Ο χορός του θανάτου έχει αρχίσει. Ανθρωποι πεθαίνουν καθημερινά, ο Παγκόσμιος δικτάτορας, προκειμένου να εγκαθιδρύσει την εξουσία του, κλείνει τις διεξόδους ζωής των ανθρώπων σταδιακά & μεθοδικά.Οι μισθοί έχουν αρχίσει να βάζουν απαγορευτικό ζωής, η ανεργία επίσης, η έλειψη ρευστότητας πνίγει την αγορά, το πετρέλειο είναι απρόσιτο, μετά έβαλε χέρι στην ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, βάζει απαγορευτικό στα καυσόξυλα, το νερό καθίσταται εμπορεύσιμο είδος & περνά στα χέρια ιδιωτών υπηκόων του, οι σπόροι ελέγχονται από την Μοσάντο, η διατροφή ελέγχεται, αν μπορούσε θα έβαζε χέρι & στον αέρα που αναπνέουμε τον οποίο & αυτόν μολύνει με τα chemtrails. Και όταν θα έχουν κλείσει όλες οι διέξοδοι ζωής & οι άνθρωποι θα πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον, όσοι θα ζουν ακόμη, θα παρακαλάνε για μια σωτηρία ότιδήποτε...& τότε θα τους προσφερθεί η πολυπόθητη σανίδα σωτηρίας το τσιπάκι. "Πάρε ότι θες στον κόσμο αυτόν, μου αρκεί να ζεις χωρίς Θεό". Σεισάχθεια. Διαγράφονται όλα. Ξεκινάμε από την αρχή, από το μηδέν. Και αυτό θα το ονομάσουν αφύπνιση της Συμπαντικής συνείδησης. Θα χρειαστεί όμως & κάτι ακόμη. Το χιλιάρμενο. Ποιό είναι το χιλιάρμενο του Κοσμά του Αιτωλού; Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον πολυάριθμο στόλο που συγκεντρώνεται στην Μεσόγειο, την "άσπρη θάλασσα". Η ένταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου είναι γεγονός. Εχουν μαζευτεί πολεμικά πλοία Ρώσικα, Ισραηλινά, Τουρκικά, Αμερικανικά, Ελληνικά (από μακρυά, κάνει τζιζ κοντά) & κοιτάζουν ο ένας τον άλλον. Η επίδραση & χειραγώγηση της ανθρώπινης σκέψης, έχει πετύχει τον σκοπό της. Μόνον λίγοι την έχουν ακόμη γλιτώσει. Μας παρουσιάζουν εδώ & πολλά χρόνια σιγά σιγά, δεδομένα που άν τα παρουσίαζαν απότομα, θα γινόταν επανάσταση. Ομως σιγά & μεθοδικά, οδήγησαν την συλλογική ανθρώπινη συνείδηση, να θεωρήσει ως κατεστημένο & πρέπον, αυτό που θα απέριπτε ως λανθασμένο & άσχημο. Μέχρι όπως λένε αυτοί που χάφτουν τις εσωτεριστικές διδαχές τους η συλλογική συνείδηση να αφιπνηστεί, με τα παιδιά ίντιγκο, τα ίμο, & άλλα χαζά & φαιδρές ανοησίες που διδάσκει τους αφελείς.
Αλλά δείτε το βίντεο έχει ενδιαφέρον.
Ιάκωβος Τίγκας.   

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Σύμφωνα με αυτήν την φόρμα & "λογική" θα αξιολογηθούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Μέχρι τώρα γινόταν συγκεκαλυμένα. Από δω & πέρα, θα γίνεται & με την βούλα των "αρμοδίων" οργάνων της Διοίκησης. 
Αυτά για την ώρα.
Ιάκωβος Τίγκας.  


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ

Το εντυπωσιακό & εκεντρικό κτίριο βρίσκεται στο Αιγάλεω δυτικό προάστιο της Αττικής. Προσέξτε τα ονόματα των μεγάλων ανδρών & τις καταδίκες τους στην πρώτη φωτό. Αυτούς διδάσκαμε στα σχολεία μας σαν παράδειγμα για τα παιδιά μας & για εμάς. Παράδειγμα προς μίμηση έχουμε καταδίκους τους οποίους σήμερα τιμούμε & συγχρόνως το σύστημά μας συνεχίζει να σκοτώνει όσους έμαθαν καλά το μάθημά τους. Αυτός είναι ο Λαός μας. Δοξάστε μας.
Ιάκωβος Τίγκας. 

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ. ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.


ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΡΕΥΝΑ.

Δεν γοητεύομαι από την συνομωσιολογία ούτε θέλω ή μου αρέσει να βλέπω φαντάσματα. Ομως υπάρχουν κάποια πράγματα που άλλοι τα βλέπουν & άλλοι όχι. Το ζήτημα των αεροψεκασμών chemtrails δεν είναι τωρινό. Οι απόψεις δυϊστανται όσον αφορά την ύπαρξή τους ή όχι. Οι αρνητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για φυσιολογική υγροποίηση καυσαερίων Υπάρχουν όμως ερωτηματικά τα οποία απλά υπάρχουν. Οι φωτό δείχνουν το εσωτερικό αεροσκαφών & συγκεκριμένα του Α380 όπως έχουν διαμορφωθεί με δεξαμενές. Σύμφωνα με τις λεζάντες των φωτό πρόκειται για τεστ πιστοποίησης του αεροσκάφους όσον αφορά το "μπαλαντζάρισμα" με έρμα νερού. Αυτό προφανώς γίνεται στα καινούργια αεροσκάφη. Η πληθώρα των αεροσκαφών που συχνά πυκνά παρατηρούνται να αφήνουν μακρυές λευκές ουρές, δεν δικαιολογεί την άποψη ότι οι ουρές αυτές οφείλονται σε αποβολή νερού λόγω πιστοποίησης, σε όλον τον κόσμο & πάνω από την Ελλάδα. Στον σύνδεσμο που θα παραθέσω θα δείτε & άλλες φωτό σχετικές.
Αναφέρεται το όνομα του καθηγητή Νίκου Κατσαρού ερευνητή του Δημόκριτου & πρόεδρου του ΕΦΕΤ ότι έχει μιλήσει σχετικά.Εχει πει ότι το ΝΑΤΟ έχει διαρεύσει την ανάγκη εμβολιασμών με αεροψεκασμούς. Ως παράδειγμα αναφέρει τον "πορτοκαλύ παράγοντα" με τον οποίο ψέκασαν τα δάση του Βιετνάμ προκειμένου να προκαλέσουν την καταστροφή τους & τον ευκολότερο εντοπισμό των Βιετκόγκ. Αναφέρει το "Μανχάταν πρότζεκτ". Οι Σοβιετικοί προκάλεσαν βροχή όταν το ραδιενεργό νέφος του Τσερνόμπιλ κατευθυνόταν προς την Μόσχα προκειμένου να κατακρυμνισθούν τα ραδιενεργά στοιχεία πριν φτάσουν στην Μόσχα μολύνοντας έτσι την Ουκρανία. Συσχετίζει το υπερόπλο HAARP που βρίσκεται στην Αλάσκα με τα chemtrails τα οποία ως βοηθητικά, με τα σωματίδια αλουμινίου & βαρίου που ψεκάζουν διευκολύνουν τον ιονισμό & την ανάκλαση ηλιακής ακτινοβολίας προς μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.Μιλάει επίσης για την νέα επιστήμη της Γεωμηχανικής η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την κλιματική αλλαγή που επιχειρεί χρησιμοποιώντας chemtrails. Στην Ευρωβουλή έγινε το 2010 ερώτηση του Ολλανδού εκπροσώπου προς τον Επίτροπο Περιβάλλοντος που τότε ήταν ο Σταύρος Δήμας, ο οποίος απάντησε ότι για το θέμα δεν μπορεί να δωθεί επίσημη απάντηση. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών στην Ιαπωνία ζήτησε αναστολή των ψεκασμών για 5 χρόνια. Στο youtube υπάρχουν βίντεο του National geographik που αναφέρονται στα chemtrails. Και οι πολέμιοι της ύπαρξής τους μιλούν για συνομωσιολόγους που βλέπουν φαντάσματα. Ο σύνδεσμος στα δεξιά του ιστολογίου, είναι μια ερασιτεχνική εφαρμογή που δίνει το διαδύκτιο. Σίγουρα δεν φαίνονται όλα όσα πετούν & βεβαίως δεν φαίνονται τα μαχητικά αεροσκάφη των οποίων φυσικά τα σχέδια πτήσης δεν καταγράφονται (αυτό έλειπε άλλωστε). Δεν αναιρεί όμως αυτό το γεγονός της συχνότηας & της πυκνότητας αυτών των περίεργων πτήσεων οι οποίες δεν είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν μπορεί κάποιες μέρες να υπάρχει μποτιλιάρισμα & κάποιες μέρες όχι. Δεν μπορεί ένα αεροσκάφος ενώ βγάζει το φυσιολογικό ίχνος, από ένα σημείο & μετά να αφήνει αυτές τις ουρές. Και τέλος δεν είναι δυνατόν, να γίνονται συζητήσεις επίσημες για κάτι που δεν υπάρχει.
Ιάκωβος Τίγκας πηγή gourou




 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΙ.

Ετσι λέγαμε για τις παραδρομές της γλώσσας, που άθελα βγάζουν προς τα έξω αυτά που σκεπτόμαστε & όχι αυτά που λέμε. Πως να το πούμε αυτό για την τηλεόραση; Μάλλον τηλεοπτικό "σαρδάμ" τρόπον τινά.
Την ώρα που η ΝΕΤ μετέδιδε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σε κάρτα, διεκόπη απότομα η ροή για να μεταδωθεί ο Βενιζέλος μετά την συνάντηση που είχε με τον Σαμαρά. Ενας κακός συγχρονισμός, ένα λάθος, μια κεκτημένη ταχύτητα, έβγαλαν το αποτέλεσμα που βλέπετε στην εικόνα. Η Χρυσή Αυγή ανέφερε την φράση "μια μαριονέτα της τρόϊκα". Για ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά καλό. Ολα τα ωραία διαρκούν λίγο.
Ιάκωβος Τίγκας.  

 ΧΟΥΝΤΑ ΤΥΠΟΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ.


Στον τύπο & στην ουσία λειτουργεί πλέον στην Ελλάδα η ξενόδουλη Χούντα των προδοτών, αφού από εδώ & στο εξής η Βουλή μπαίνει στον πάγκο & όλοι οι σφαγιαστικοί νόμοι, θα συντάσονται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου & θα υπογράφονται από τον Πρόεδρο της "Δημοκρατίας". Ετσι θα αποφευχθεί & η ψυχική τους φθορά μπάς & δεν περάσει κανένα "μέτρο". Τι έχουν να πουν τώρα οι 147 αβανταδόροι της αντιπολίτευσης, που συνεχίζουν να φέρουν το Βουλευτικό αξίωμα; Ποιόν εκπροσωπούν πλέον; Τι έχουν να πουν οι οπαδοί τους; Πιστεύουν ακόμη ότι τα κόματά τους τους εκπροσωπούν; Τάλεγα πρόσφατα αλλά κάποιοι είτε δεν θέλουν να δουν είτε εξυπηρετούν σκοπιμότητες. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι η μεγάλη & σκοτεινή νύχτα που έχει σκεπάσει την Ελλάδα, οφείλεται στους κατοίκους αυτής της Χώρας. Επιβεβαιώνεται ότι πρώτα πρέπει ν΄αλλάξουν οι άνθρωποι & μετά τα βασίλεια, γιατί κάθε Λαός είναι άξιος των ηγετών του.
Ιάκωβος Τίγκας. πηγή M@keleio.gr

ΘΥΕΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Θύελα αντιδράσεων για τις απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων έχει ξεσπάσει στις αιρετές Περιφέρειες της Χώρας. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο για το θέμα. Η Πολιτική ηγεσία της ΠΚΜ εμφανίζεται στο πλευρό των εργαζομένων υπαλλήλων τους οποίους όπως λέει στηρίζει. Η πραγματικότητα είναι ότι εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό τους συμφέρον, το οποίο στην παρούσα φάση, ταυτίζεται με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. 
Εχω ξαναπεί ότι οι πρακτικές των κυβερνώντων αυτήν την Χώρα σε όλους τους τομείς & κατά συνέπεια & στο ζήτημα της απόλυσης υπαλλήλων, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα εσκαμένα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι τρόποι αντιμετώπισης δεν μπορεί να είναι οι συνήθεις, απεργίες, καταλήψεις, στάσεις εργασίας κλπ. Θα πρέπει & η αντιμετώπιση να ξεπεράσει τα εσκαμένα. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ήδη εξαθλιωμένοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, είναι αδύναμοι & απροστάτευτοι, αφού εκτός των άλλων, παραμένουν στο έρμεο κάθε ένα που θα θελήσει να εκβιάσει ή να κατηγορήσει κάποιον, αφού το τεκμήριο της αθωότητας καταργείται & θεσπίστηκε το τεκμήριο της ενοχής. Οποιος κατηγορηθεί τείθεται σε διαθεσιμότητα με το ένα τρίτο των αποδοχών του, μέχρι τελεσίδικα να αποδειχθεί αν αποδειχθεί, η αθωότητά του.
Γίνεται σαφές λοιπόν ότι προωθείται επίσημα πλέον η ρουφιανιά & η απόλυτη χειραγώγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων. Τέτοιους υπαλλήλους θέλουν. Αν λοιπόν η πολιτική ηγεσία της ΠΚΜ, στηρίζει όπως λέει τους υπαλλήλους της, ας απεργήσουν αυτοί οι αιρετοί & ας κλειδώσουν τις Υπηρεσίες, υφιστάμενοι αυτοί τις συνέπειες της απεργίας & όχι οι εξαθλιωμένοι υπάλληλοι. Και άν το κάνουν όλοι θα είμαστε μαζί τους & θα τους στηρίξουμε. Αλλωστε εκτός από Πολιτικοί μας προϊστάμενοι, ζητάνε & την ψήφο μας. Διαφορετικά ας αφήσουν τις μεγαλοστομίες & τους Λεονταρισμούς δεν πείθουν κανέναν.
Ιάκωβος Τίγκας.   

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012



ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.

Ναι οι ήρωες το σκάνε απ΄την οθόνη, ναι πάνε ξυλάρμενοι, ναι οι καβαλάρηδες κυνηγούν αδέσποτα σκυλιά.Μα εγώ θα μείνω αγύριστο κεφάλι.
Ιάκωβος Τίγκας. 

 Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.


Στον Πλανήτη & στην χώρα μας επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Αυτή είναι η πιό μεγάλη & κρύα νύχτα που περνάει η Ανθρωπότητα, με δική της ευθύνη. Αφησαν οι άνθρωποι το σκοτάδι να βασιλέψει & τώρα βρισκόμαστε μόλις μετά το σούρουπο. Στην Ελλάδα παγώνουμε μέσα στα σπίτια μας, βασικά αγαθά έχουν αρχίσει να μας λείπουν, το Κράτος ότι απέμεινε, καταστρέφεται ολοσχερώς. Δεν είναι κινδυνολογία ούτε καταστροφολογία, μέχρι το τέλος του έτους, είναι ολοφάνερο τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα. Οι Ελληνες στο σύνολό τους μόλις τώρα έχουν αρχίσει να ψιλοκαταλαβαίνουν τι τους έχει συμβεί.Η ιστορία αυτή δεν αφορά μόνον τους χαμηλόμισθους, αφορά τους πάντες, πλούσιους & φτωχούς, ελεύθερους & δούλους. Η νύχτα αυτή θα είναι μεγάλη & παγερή μέχρι να ξημερώσει. Η πιό μεγάλη αλλά & η τελευταία νύχτα. Γι αυτό πρέπει να υπάρξουν λαμπεροί αστέρες να φωτίσουν & να δείξουν τον δρόμο σε αυτούς που επιθυμούν να φτάσουν στο ξημέρωμα. Πρέπει να υπάρξουν οδηγοί φωτισμένοι & όχι τυφλοί που να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην χαραυγή που είναι ακόμη πολύ μακρυά. Σε κάθε Κράτος & πολιτισμό θα υπάρξουν τέτοιοι λύχνοι. Καταργείται το κοινοβούλιο ο τελευταίος μανδύας του ανθρωπόμορφου τέρατος που ξεγέλασε τους αφελείς. Που είναι οι Ελληνες Αξιωματικοί; Που είναι οι άνθρωποι του πνεύματος; Εξαφανίστηκαν όλοι από την οθόνη; Ταξιδεύουν ξιλάρμενοι; Να πάνε πού νομίζουν; Ναι η νύχτα είναι μεγάλη & παγερή, όμως τα αγύριστα κεφάλια δεν γυρνάνε. Θα μείνουν αγύριστα μέχρι το ξημέρωμα. Κουράγιο σε όλους.
Ιάκωβος Τίγκας.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

 











 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ;

Μετά τα "εθνικά" μνημόνια οι Ευρωπαίοι φραγκολεβαντίνοι καταργούν στην ουσία & την συνθήκη της Λωζάνης. Γενική επίθεση δέχεται η δύσμοιρη χώρα μας με πρωτοσταντούντες τους "Ελληνόφωνες" προδότες της τρικοματικής κυβέρνησης. Το Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναγνώρισε την Τουρκική Ενωση Ξάνθης ως Ελληνική Ενωση. Δηλαδή δέχεται ότι η μειονότητα δεν είναι θρησκευτική όπως προβλέπει η συνθήκη της Λωζάνης αλλά εθνική. Ετσι εναρμονίζεται πλήρως με τους ισχυρισμούς του Τούρκου Υπουργού εξωτερικών περί Τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα & στην Ελλάδα γενικότερα. Προσφυγή κατά της απόφασης έχει ασκήσει ο Ελληνικός Αρειος Πάγος. Οι Ευρωπαίοι σωτήρες μας όμως διαφωνούν επειδή όπως λένε μία χώρα που βρίσκεται σε κρίση, είναι φυσικό ότι παραχωρεί μέρος της Εθνικής της κυριαρχίας. Α ρε Σουλεϊμάν Χαν οχρυάς μπροστά τους. Ο μεγάλος Αχμέτ Νταβούτογλου συνεχιστής της επεκτατικής Οθωμανικής πολιτικής. 3500 παραβιάσεις έχουν γίνει στην Θράκη από την Τουρκία & καμία δεν καταγγέλθηκε σε κανέναν διεθνή οργανισμό. Κάτι χαρτιά διαμαρτυρίας στέλνουν δια της Ελληνικής πρεσβείας, τα οποία γεμίζουν τα καλάθια των αχρήστων του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου στις 12/10/2012 με αφορμή την ένταση με την Συρία είχε πει κυνικά: "Θα εισβάλουμε όπου γουστάρουμε". 
Οπως βλέπετε η επιχείρηση σωτηρίας της Ελλάδας πάει καλά.
Ιάκωβος Τίγκας. πηγή greek citizen on line.
                                                                                                                                                 

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012


ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΞΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Διαγραφή του Ελληνικού χρέους ως την μόνη λύση ζητάνε ξένοι τραπεζίτες. Συγκεκριμένα ο επί κεφαλής διαθεσίμων της Royal Bank of Scotland ανήσυχος λέει πως η Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί τριγμούς στην Παγκόσμια Οικονομία. Οι τραπεζίτες αναγνωρίζουν ότι τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν για την Ελλάδα είναι μόνον τα μισά. Καταλαβαίνουν ότι το υποτειθέμενο χρέος έτσι όπως έχει διαμορφωθεί δεν είναι βιώσιμο. Ως μόνη λύση ζητάνε την παραίτηση από κάθε προσπάθεια & την διαγραφή-ακύρωση του Ελληνικού χρέους...έτσι απλά. Ζητάνε δηλαδή σεισάχθεια. Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε.Δεν μας λένε όμως τι θα περιλαμβάνει η απλότητα της λύσης! Η Παγκόσμια οξύτητα βρίσκεται εν εξελίξει με επίκεντρο την Μέση Ανατολή. Πως άραγε θα συσχετίσουν την σεισάχθεια με το καζάνι που βράζει εκεί; Θα δούμε.
 

 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ;

Ξεκίνησαν ήδη & φέτος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Υπάρχει όμως εορτασμός επετείου ή ανάγκης επανάλειψης της εξέγερσης; Το ερώτημα αυτό απευθύνεται προς όλους & για να απαντηθεί, προϋποτείθεται απλή συλογιστική διεργασία. 
Γιορτάζεις κάτι όταν το κεκτημένο από το γεγονός που εορτάζεται ισχύει. Εν προκειμένω το κεκτημένο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ήταν η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Ισχύει όμως σήμερα το κεκτημένο αυτό; Οχι βέβαια, παρά μόνον κατ΄όνομα. 
Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία θεμελιώνεται στο Σύνταγμα & τον όρκο των βουλευτών. Σήμερα έχουν καταλυθεί & τα δύο αφού αποδεδειγμένα & πασιφανώς υπάρχει επιορκία & κατάλυση του Συντάγματος, γενική διάλυση & ξεπούλημα του Κράτους, Εθνική Προδοσία, εξόντωση των Ελλήνων πολιτών από το ίδιο το Κράτος που θα έπρεπε να τους προστατεύει. Με τον μανδύα του Κοινοβουλευτισμού, η Ελλάδα βιώνει την χειρότερη μορφή Χούντας που βίωσε ποτέ, με το πρόσχημα της δήθεν οικονομικής κρίσης & της δήθεν ανάγκης σωτηρίας της.
Προς τί λοιπόν εορτασμός επετείου εξέγερσης όταν τα κεκτημένα της εξέγερσης δεν ισχύουν; Και μάλιστα όταν υπάρχει καθεστώς κατοχής της Ελλάδας από την Τρόϊκα & αυτούς που εκπροσωπεί;
Ο φετεινός εορτασμός θα έχει αξία μόνον εάν θεωρήσει τα κεκτημένα του 1973 ως καταλυθέντα & μετατραπεί σε επανάλειψη των γεγονότων.
Ιάκωβος Τίγκας. 
 

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

 ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ.


Το ενδιαφέρον για την καταστροφή της Χώρας μας φαίνεται πως έχει προκαλέσει την προσοχή του πανεπιστημίου στο Harvard Kennedy School, που προσέλαβε τον καταστροφέα της Ελλάδας Γιωργάκη Παπανδρέου, ως δάσκαλο με παχυλότατο μισθό, για να δειδάξει πως τα κατάφερε να καταστρέψει την Χώρα, μόλις σε 18 μήνες. Οι Αμερικανοί τιμούν τους ανθρώπους τους & τους προωθούν αξιοκρατικά, όχι σαν μερικούς μερικούς που τον είπαν προδότη & δοσίλογο. Το πηγαίο ταλέντο του μεγάλου αυτού ανδρός εκτιμήθηκε & από άλλους φορείς & οργανώσεις διεθνούς εμβέλειας, που τον καλούν να τους μιλήσει με επίσης παχυλότατες αμοιβές. Κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη του. Παγκόσμια αναγνώριση λοιπόν για τον μεγάλο ελληνόφωνα καταστροφέα, με το μοναδικό προτέρημα να σκέφτεται Αμερικάνικα για να μιλήσει Ελληνικά. Βλέπετε η μητρική γλώσσα, τα φίλτρα της μαμάς Αμερικής δεν ξεχνιούνται ποτέ. Αλλωστε τα γονίδια τα έχει όλη η οικογένεια από τον γέρο της δημοκρατίας τον μεγαλύτερο εχθρό της Εθνικής Αντίστασης, μέχρι & τον μπαμπάκα του, τον τροφό του Τόμπρα, του Κοσκοτά, της Δημητρούλας που την έκλεισε σαν γυναίκα...τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από αυτήν την οικογένεια.
Λέτε η όμορφη χώρα μας να έχει & την τιμή να αναδείξει & τον Παγκόσμιο ηγέτη που θα σώσει τον κόσμο;;;
Για περισσότερες πληροφορίες πατείστε τον σύνδεσμο ή στείλτε mail στον Γιωργάκη (αναγράφεται στο δημοσίευμα)
Ιάκωβος Τίγκας πηγή: "troktiko".

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

...KAI TO AEΡΟΠΛΑΝΟ...ΓΕΡΝΕΙ.

Δεν γέρνουν μόνον οι βάρκες κατά το λαϊκώς ρηθέν "χεστήκαμε & η βάρκα γέρνει", απ΄ότι φαίνεται γέρνουν & τα αεροπλάνα. Σημείο των καιρών & αυτό...
Ιάκωβος Τίγκας. 

TO ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ & Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

Για λαϊκό δικαστήριο μίλησε ο Στάθης Παναγούλης στην Βουλή, εκφράζοντας την αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού & του ιδίου, για την Εσχάτη προδοσία που διέπραξαν αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια & τα εξ΄αυτών απορέοντα μέτρα, προκαλώντας οξύτατες αντιδράσεις. Εγώ θέλω να ρωτήσω τον αδιαμφισβήτητο αντιστασιακό Στάθη Παναγούλη: Μιλάς για Λαϊκό δικαστήριο από την μιά & από την άλλη κάθεσαι & κάνεις αντιπολίτευση στους προδότες; Γιατί αν είναι έτσι, & σύμφωνα με την εκτίμησή σου υπάρχει ενδεχόμενο σύστασης Λαϊκού δικαστηρίου, έ δεν συζητάμε με αυτούς που ονομάζουμε προδότες. Γιατί ο κ. Παναγούλης έκατσε στην Βουλή αυτός & το κόμμα του όταν γινόταν η συζήτηση για τα μέτρα ταφόπλακα της Ελλάδας; Είχαν την ευκαιρία να ρίξουν οριστικά τους προδότες & να τους παραπέμψουν στο Ειδικό Δικαστήριο. Δεν το έκαναν & προκαλούν τον Λαό για σύσταση Λαϊκού δικαστηρίου; Τι ζητάνε λοιπόν; Αιματοκύλισμα; Γιατί δεν παραιτούνται ακόμη & τώρα όλοι; Πολλοί αναρωτιούνται γιατί καθόμαστε & μας βιάζουν χωρίς αντίδραση. Αυτός ο Λαός είχε δύο ευκαιρίες στην κάλπη τις οποίες δεν αξιοποίησε όπως έπρεπε. Και ας μη μου πει κανείς ότι δεν ήξερε ή δεν κατάλαβε ή ότι εξαπατήθηκε. Η "καλή μέρα" από το πρωί φαινόταν. Αλλά όπως έχω ξαναπεί καθε Λαός είναι άξιος των ηγετών του. Πρώτα αλλάζουν οι άνθρωποι & μετά τα Βασίλεια. Αυτοί που ανήκουν σε κόμματα λοιπόν, αντί να αφήνουν τα κόμματα να τους οδηγούν, ας οδηγήσουν αυτοί τα κόμματά τους & ας αξιώσουν από τους εκπροσώπους τους να παραιτηθούν από το Βουλευτικό αξίωμα, όσο είναι ακόμη καιρός. Η ευθύνη πλέον ανήκει σε όλους μας.
Ιάκωβος Τίγκας. 

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΣΕΞ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE.

Και όμως είναι αλήθεια. Εκεί που νόμιζα πως τα είχα δει όλα...αμ δέ. Μία Κυπριακή εταιρεία τηλεφωνικού σεξ με απίστευτες χρεώσεις 3 Ευρώ ανά μήνυμα, στέλνει SMS σε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, για τηλεφωνικό σεξ. Το νούμερο είναι πενταψήφιο & είναι το 54787. Εάν κάποιος ξεγελαστεί & απαντήσει, η "εταιρεία" του στέλνει συνέχεια μηνύματα με χρέωση του παραλήπτη ναι καλά καταλάβατε χρέωση του παραλήπτη 3 ευρώ ανά μήνυμα.. Στην συνέχεια η cosmote αρνείται να φράξει το συγκεκριμένο πενταψήφιο & έτσι ή θα πληρώσεις ή θα μείνεις χωρίς κινητό. Επειδή έκανες μια φορά ένα λάθος ή από απροσεξία ή από αφέλεια. Η εταιρεία είναι Κυπριακή με στοιχεία:
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: D.C. & T. Ltd
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τεμπών 30
ΠΟΛΗ: ΕΝΓΚΩΜΗ
ΤΚ.:2408
ΧΩΡΑ: ΚΥΠΡΟΣ
ΤΗΛ.: (+211) 1768410.
Αν πατήσετε τον σύνδεσμο που παραθέτω θα δείτε την "εταιρεία" ως συνεργαζόμενη με την COSMOTE.
Προσοχή λοιπόν σε τι μηνύματα απαντάτε. Ομως τα παιδιά μας πως θα τα προφυλάξουμε από τους νταβαντζήδες της cosmote?
Ιάκωβος Τίγκας. πηγή: Μ@keleio.gr.